Cele mai bune destinatii cu cel mai bun raport calitate –pret pentru 2020

Lonely Planet a publicat recent lista sa de destinatii care prezinta cel mai bun raport calitate –pret pentru anul 2020. Toate sunt alese pentru actualitatea lor, pentru experientele unice pe care le propun, pentru capacitatea de a-i face sa viseze pe turisti, dar si pentru posibilitatile de turism durabil pe care le ofera.

Sa vedem care va ajunge pe lista ta de preferate pentru anul 2020 si de unde vei aduna cele mai frumoase amintiri.

Zanzibar, Tanzania. La Stone Town, veti putea hoinari pe stradutele autentice si antice si sa admirati apusuri de soare magice inainte de a manca pentru o suma modica la piata nocturna sau in cafenelele multiculturale. Pe coastele de nord si de vest, veti gasi la marginea apei tot felul de posibilitati de cazare care mai de care mai variate, la preturi incredibile fata de Pacific sau de Caraibe.

Atena, Grecia. Aici poti descoperi cele mai frumose biserici bizantine si cladiri in stil neoclasic, precum Biblioteca Nationala sau Universitatea de aici. Centrul orasului pietonal ofera cea mai linistita atmosfera cu putinta.

Districtul Cape Winelands, Africa de Sud. Este o regiune viticola, reputata pentru gastronomia sa care se intinde in jurul oraselor istorice precum Franschhoek sau Stellenbosch. Principalele atractii de aici sunt domeniile viticole si excelentele restaurante presarate prin peisajul de munte.

Tunisia. Medina din Tunis, vestigiile vechii Cartagine si cartierul balnear Sidi Bou Said ofera un contrapunct cultural diversitatii aproape infinite a plajelor din tara. Dar in Tunisia se regasesc si anumite locuri pe care nu le vei mai vedea altundeva- dunele de nisip din Sahara sau casutele traditionale colorate, Dar. Aceste casute traditionale sunt pline de farmec si ofera posibilitati de cazare nemaipomenite pentru turisti.

Serbia. Serbia nu s-a ascuns niciodata. Capitala sa, Belgrad, este de secole o trecere obligatorie a continentului. Azi, orasul ofera cele mai cosmopolite cafenele, locuri minunate pentru petreceri de-a lugul Dunarii si multe altele.

Azerbaidjan. Este o destinatie aproape unica, propunand mancare, cazare si experiente de cea mai inalta calitate, la cel mai bun pret. Baku, la malul Marii Caspiene are o arhitectura ambitioasa, muzee recente si o atmosfera cosmopolita.

Buffalo, Statul New York. Children ‘s Museum, un muzeu interactiv, se va deschise in anul 2020. Iar Casele Graycliff Estate Martin House Complex au fost restaurate recent, consituind atractia principala a orasului.

Madhya Pradesh, India. In rezervele naturale ale acestui stat indian, mai ales in rezervatia de tigri si parcul national Pench, aici nu se pot vedea doar tigri. Vei vedea poate si porci mistreti si multe alte specii minunate.

Budapesta, Ungaria. Aici vei putea admira, de-a lungul strazilor, o multime de cladiri in stil Art Nouveau, precum gara Keleti. Vei putea face astfel o multime de poze pentru contul de Instragram inainte de a pleca mai departe in calatorie.

Nusa, Tenggara Orientala, Indonezia. Aici vei descoperi plaje imaculate, mult mai linistite decate cele care se afla mai in vest. Iar in Insulele Alor vei gasi cele mai frumoase locuri pentru scufundari.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Lasă un răspuns