click aici

Grafica in cuvinte…

Grafica in cuvinte…

Grafica in cuvinte… Pictura mentalizarii unor stari si culori sau ceea ce reprezinta ea dupa diferentele gandirii in functie de individ. Mai pe scurt , Delirul unui suflet liber.

Intai am inchis ochii lasand tot ce vedeam sa treaca in urma-mi… Apoi am privit inainte. Verde inchis… Verdele a luat forma unor frunzulite perfect crestate… Cine plange ?!? Nu plange nimeni. Picura doar pe frunzele verzi si crude… Roua… Luceste… In spatele meu este soare inseamna.. Ma dor ochii de prospetimea aerului si parfum placut. In fata ochilor mei , explodeaza brusc un boboc mic , transformandu-se intr-un trandafir rosu imens ! Rosu incandescent ! Pe gat simt adiere de vant.

grafica

Grafica in cuvinte

Uneori privesc sictirit spre norii aproape negri ce par a nu se mai termina si-mi spun.. Of cat as vrea sa coboare pe pamant si sa inghita tot.. E atat de multa discordie si atat de mult toti isi doresc scandal.. Raman inchis in ungherul meu mic si simplu, e grafica in cuvinte…. Poate, poate ca e mai bine asa… Am sa privesc si am sa stau linistit in banca mea ca si pana acum , lasand pe oricine sa faca orice , acolo departe , dincolo de privirea mea…

Eu sunt aici… In coltisorul meu mic si linistit… Eu sunt aici… Tac si concluziile nu mi le mai spun… Eu sunt aici si nimeni nu va sti…

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.
LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

Vine iarna – vin problemele

Pana acum cativa ani, daca te plimbai prin oras si stateai de vorba cu cineva la inceputul sezonului ploios sau

FMI

Multi au auzit de aceasta abreviere, insa nu toata lumea stie exact ce este ea de fapt. Fondul Monetar International

Produse originale pentru masina mea

Ingrijirea corporala si sanatatea este foarte importanta pentru orice om. De fapt, este cruciala. La fel ca si la om,


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Lasă un răspuns

Sari la bara de unelte