click aici

Cadouri pentru angajați: 7 idei de cadouri corporate pentru orice ocazie

Cadouri pentru angajați: 7 idei de cadouri corporate pentru orice ocazie

De Crăciun, de Paște și de 1-8 martie, dar și în alte momente speciale din an, companii obișnuiesc să ofere cadouri angajaților. Este un gest care se adaugă pachetului de beneficii, o acțiune care apropie oamenii de firmă, fidelizându-i prin faptul că li se transmite un mesaj de mulțumire și de prețuire. Orice corporație are un buget special pentru cadouri corporate pentru angajați, dar și pentru alte categorii importante de persoane: parteneri, furnizori de top, clienți VIP, chiar și jurnaliști, bloggeri, influenceri (mergând spre zona de PR).

În ultimii ani, tot mai multe IMM-uri au adoptat acest obicei de a oferi cadouri de Crăciun, cadouri de Paște, cadouri de 1-8 martie, dar și în alte momente aparte din an. O ocazie poate fi de exemplu o sărbătoare pentru firmă – X ani de activitate, îndeplinirea unui obiectiv remarcabil etc. Iată mai jos idei simple și de efect pentru experiențe memorabile în materie de cadouri corporate pentru angajați și nu numai, utile în orice ocazie:

  1. Coșuri cadou gourmet

Coșuri cadou de Crăciun – iată poate cele mai des întâlnite, dar și cele mai apreciate cadouri de final de an în mediul de business. La fel se întâmplă de Paște, când companiile oferă angajaților astfel de coșuri gourmet foarte potrivite pentru sărbători dedicate familiei. Coșul cadou este un dar care se savurează alături de cei dragi, ceea ce face experiența și mai plăcută. În plus, compania în sine creează acest mediul familial – cel ce primește cadoul este parte din „familia” de la locul de muncă.

Firme specializate în coșuri cadou, așa cum este magazinul de cosuri cadou gourmetGIFT.ro, propun o ofertă variată de coșuri cadou, selectând produse gourmet premium, exclusiviste. De obicei, coșurile cadou conțin selecții de ciocolată, băuturi, cafea și alte produse alimentare de la branduri de top, cărora li se adaugă decorațiuni specifice momentului festiv. Este important ca aceste coșuri cadou să nu fie o simplă alăturare de produse la întâmplare, ci procesul să fie unul complex, cu atenție maximă la detalii.

  1. Pachete cu băuturi

În mediul de business este un gest considerat rafinat să oferi băuturi fine, premium și de lux. Astfel de cadouri se potrivesc pentru angajații cu rezultate speciale, dar mai ales pentru partenerii de afaceri. Pachetele de băuturi pot include șampanie autentică, whisky de la branduri precum Chivas Regal sau Jack Daniels, rom, vinuri premium sau chiar băuturi tradiționale românești. Ideal este să comanzi astfel de produse dintr-un depozit bauturi alcoolice online, pentru a beneficia de prețuri minime.

  1. Cafea și ciocolată

La fel ca și varianta cu pachete cu băuturi, cea care se referă la cafea și ciocolată este foarte populară. Poate include și alte dulciuri și fel de fel de alte produse gourmet. Este neapărat cazul ca ciocolata să fie de la branduri precum Lindt, iar cafeaua de la mărci gen Vergnano, Excelsior sau Trucillo. Pe scurt: experiență deosebită, festivă, branduri cât mai exclusiviste.

  1. Experiențe speciale

Poți realiza un eveniment special pentru angajați, de tip team building, ori o petrecere specială de Crăciun, unde cei din firmă să poată veni însoțiți. Firma poate oferi bilete la un concert de Crăciun sau la alte evenimente speciale. De asemenea, se pot oferi cadouri de tip experiență – curs de gătit, zbor cu balonul cu aer cald, salt cu parașuta etc.

  1. Produse personalizate

A oferi produse personalizate este un gest clasic, folosit de zeci de ani în business, cu succes. Pentru a moderniza această idee, este ideal să se ofere mai mult decât pixuri și agende personalizate. Pot fi produse utile, chiar gadgeturi, important este ca respectivele cadouri să fie cu adevărat apreciate. Branduirea trebuie să fie subtilă, cu bun gust. Sunt de evitat tricourile cu logo-ul companiei sau alte articole care cel mai probabil nu ar fi folosite.

  1. Tichete cadou, vouchere

Cea mai flexibilă variantă de cadou este oferirea de tichete cadou sau de vouchere de shopping. Pe piață există inclusiv carduri pre-paid utilizabile la orice POS și vouchere care sunt valabile nu doar într-un anumit magazin, ci chiar la nivel de mall. Partea mai puțin bună este că un astfel de cadou are o valoare certă, exactă, transparentă. În cazul altor daruri precum coșurile cadou, valoarea estimată de primitor este chiar mai mare decât cea plătită de firma care a făcut comanda.

  1. Servicii de turism

Orice angajat apreciază o vacanță sau o călătorie. Poți oferi vouchere pentru cazare sau bilete de avion ori poți avea o relație de business mai complexă cu o unitate de cazare anume, pentru a obține condiții mai bune de preț. Totul este să oferi flexibilitate în alegerea momentului în care să fie folosit cadoul. Vei avea astfel angajați mai relaxați și recunoscători companiei.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.
LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

In cautarea unui job

Majoritatea tinerilor din ziua de azi sunt in cautarea unui loc de munca potrivit studiilor pe care le-a terminat. Cel

Lucruri dificile de care au parte persoanele care lucreaza in strainatate

Munca in strainatate implica cel mai adesea parasirea actualului loc de munca. Poate persoana respectiva a lucrat cativa ani buni

Cum poti face fata unei rupturi pe retelele sociale?

O ruptura sau o separare in cuplu este o lovitura dura pentru inima sau ego-ul celor care sunt vizati. Si

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Lasă un răspuns

Sari la bara de unelte