Blat : Romanii au talent

Revin si eu in cele din urma cu un post legat de finala Romanii au talent , post ce nu l-am prezentat mai devreme pentru faptul ca fiind o parere proprie puteam sa-l ofer si peste 3 saptamani…nu, glumeam am fost la tara si nu am avut internet. Am stat cu sufletul la gura pe toata perioada finalei si nu puteam sa omit cine va fi castigatorul acestui sezon.  Cu cateva zile inainte am citit si m-am interesat in lumea online de concurenti si cam cine ar castiga si vroiam sa ma conving ca nu va fi asa…. .dar exact asa a fost.

Blat : Romanii au talent

Eu il vedeam invingator pe Mihai Ptraiche sau pe Krem dar nuuuu toata lumea a votat cu Gog cel putin asa spun statisticile .

Cristian Gog invingator…pai el era castigator inca din preselectii si cu un pic de promovare in fiecare semifinala , ca nu scoteau doua cuvinte fara sa specifice de „magnificul” Gog. Pana si pe site-urile juratilor sa facut aceasta mediatizare facand publicul sa voteze in favoarea PRO TV. Dupa prestatia lui pana cand Smiley si Bartos sa spuna start vot a tinut sa indemne publicul sa voteze Cristian Gog. Lista mea cu ultimii 3 era facuta cu o saptamana inainte si concurentii erau :

Cristian Gog

Mihai Petraiche

Alex Krem sau Bar Session

Nu inteleg oare ce a cautat Leana ala dar in fine

Eram convins ca va castiga Gog prin prisma faptului ca :

Bar session  aveau deja un promo pentru pro tv , Frone din toamna apare in las fierbinti, o parte din dansatori ii va lua Edi Stancu in baletul lui , si restu…..crec ca vor mai aparea in te miri ce spoturi sau promo-uri pentru Pro Tv…ceilalti….asta e , UMPLUTURA.

Exact de Gog aveau nevoie , era singurul care putea sa mai scoata o emisiune pentru media pro. El e bucatica de rateing a pro-ului in viitorul apropiat….ve-ti vedea 😉

ROMANII AU TALENT A ESUAT SI IN SEZONUL 2

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

9 thoughts on “Blat : Romanii au talent

  1. Sa sti ca am urmarit si eu finala la fel ca tine , ai foarte mare dreptate , dupa ce a facut ala scamatoriile alea poc imediat a inceput sa bata seaua cu el .. ca numarul lui a fost bun , ca a facut, ca a dres ca e mai bun ca x ca y nu a facut ca gog etc.Asta-i proteveul il scot din grila de programe preferate

  2. Probabil…vezi:>:>sau poate l-au votat ,din cauza ca le-au fost frica de vraji:))

  3. Bine bine ….era cel mai atragatoare persoana din tot concursul … creca daia la votat toti romanii ca arata bine … mai ales cand si-a scos camasa :))

Lasă un răspuns