Sea-Doo Wake, skijetul cu care poți practica sporturi nautice

image001

Skijeturile WAKE sunt concepute cu atenție la detalii pentru a garanta distracție și aventuri memorabile pe apă. Sunt ambarcațiuni personale potrivite în special pentru pasionații de sporturi nautice variate, cum ar fi wakeboarding (schi nautic), parasailing, flyboarding și altele. Practicarea unui sport nautic este benefică, ajutând la prevenirea afecțiunilor locomotorii și pentru o bună tonifiere a musculaturii. Wakeboarding-ul reprezintă un sport extrem care îmbunătățește, de asemenea, capacitatea cardio-respiratorie.

Modelul Sea-Doo Wake 170 se caracterizează prin dotările moderne și tehnologia de top cu care vine înzestrat și se află în gama de produse oferite de către ATVRom Constanta. Este un skijet de putere mare, 1630cc, care poate fi personalizat cu o paletă largă de accesorii LinQ, în funcție de necesități. Dispune de un design inovator și are o schemă de culoare atrăgătoare, pe albastru (Galactic Blue).

image002

Unul dintre cele mai importante atribute de ordin tehnic ale lui Wake 170 constă în dotarea cu motorul Rotax 1630 HO ACE, capabil să livreze 170 CP, cu sistem iTC de control la accelerație. Beneficiază standard de sistemele iBR (marșalier electronic), CLCS (răcire cu circuit închis), sistem de admisie supraalimentat cu intercooler extern și evacuarea D-Sea-BeI. În plus, deține sistemele Ergolok și VTS de înaltă performanță.

Sea-Doo Wake 170 vine echipat cu display digital 4.5” care facilitează accesul la funcții diversificate (vitezometru, RPM, ceas, display VTS™, indicator ore funcționare, indicator temperatură apa, Mod Sport, Eco, Slow, Ski, limitator de viteza iControl). Sistemul Audio Premium BRP este disponibil opțional.

Lista dotărilor standard pentru skijetul Sea-Doo Wake 170 este completată de o șa și locuri delimitate, bretea șa pentru susținerea pasagerului, treaptă de îmbarcare, ochet sporturi nautice, mânere ghidon cu susținere pentru palme, platformă înot, oglinzi cu unghi larg și covorașe pentru suprafețele de circulație. La acestea se adaugă sistemul antifurt (cheie RF D.E.S.S.), spațiu pentru depozitare accesibil din poziția de șezut, compartiment pentru telefon etanș. Acest skijet Sea-Doo oferă compatibilitate cu gama de accesorii LinQ.

image003

Pachetul WAKE include multiple alte dotări, precum: mod Ski pentru a păstra constantă viteza, stâlp Ski retractabil cu sistem LinQ, placă Wake detașabilă, treaptă îmbarcare și o schemă grafică specifică.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Lasă un răspuns