click aici

Proiect Imobilar Modern in Cluj

Proiect Imobilar Modern in Cluj

Complexul rezidential Panorama Gardens estealegerea ideala cand vine vorba de caminulDumneavoastra perfect. Situat in Apahida, langaorasul Cluj-Napoca, acest complex de case disponibile spre vanzarereprezinta varianta cea mai buna candvreti sa scapati de agitatia urbana.

Conceptul apartine unei companii din Marea Britanie, o echipa de profesionisti cu peste 30 de ani de experienta in domeniu. Expertiza membrilor in dezvoltare si investitii imobiliare, constructii de infrastructura, substructure si superstructura si constructii civile, adduce curentul occidental in cele mai reusite detalii, pe piataromaneasca in plina dezvoltare.

Casele de vanzare in Cluj din complexul rezidential Panorama Gardens va ofera posibilitatea unei vieti relaxate, linistiteintr-un mediu sigur si curat, si in acelasi timp acces facil in oras. Nu mai trebuie sa va faceti griji cu privire la gasirea unui loc de parcare, la locul de joaca al copiilor si la un eventual hobby in aer liber. Cum am mentionat anterior, Panorama Gardens se afla la mica distanta de centrul orasului, si in acelasi timp intr-o zona ferita de agitatie, care ofera de altfel si o panorama extraordinara. Zona Apahida din judetul Cluj beneficiaza de supermarket-uri, scoala primara, restaurant, cabinet medical si un Spa, restul necesitatilorputand fi asigurate printr-un simplu drum de 15-20 minute pana in centrul orasului.

Complexul Panorama Gardens cuprinde un numar de 74 de case disponibile spre vanzare, fiecare cu un design arhitectural standard pentru a mentine imaginea de ansamblu a comunitatii. Puteti alege una dintre cele 4 culori disponibile pentru casa Dumneavoastra, acestea fiind alese pentru a asigura o armonie cromatica oricare ar fi alegerea pe care o faceti. Design-ul caselor de vanzare din complexul Panorama Gardens este nu doar unul cu focus pe imagine ci si unul cu accent pe functionalitate. Utilizarea materialelor ecologice pentru a asigura economie si eficienta energetica respecta standardele europene, facilitandu-va Dumneavoastra stilul de viata. In plus, calitatea materialelor este garantata pentru durabilitate, fapt pentru care va si oferim o garantie de 2 luni care sa acopere costurile pentru orice posibile reparatii intervenite.

Va punem la dispozitie 2 tipuri de case: duplex, cu o suprafata de 119 m2 si standard cu o suprafata de 129 m2, ambele fiind amplasate pe loturi de teren de aprox. 250 m2. Atatspatiul extern cat si cel intern sunt generoase, de aceea design-ul ne-a permis sa cream locuintespatioase si bine iluminate, care beneficiaza de o amenajare moderna, fiind ideale pentru intreaga familie.

Tot ce trebuie sa faceti este sa ne contactati pentru o vizionare la nr. de telefon 0725 999 222 sau direct pe site-ul nostru panoramagardens.ro, si bineinteles va stam da dispozitie pentru orice alte detalii necesare. Nu ezitati sa luati in considerare casa visurilor Dumneavoastra!

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.
LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

Simptome ale depresiei la persoanele in varsta. Le puteti observa usor

Contrar perceptiei publice inaintarea in varsta nu este asociata cu depresia. Un varstnic cu simptome ale depresiei este o persoana

Devenim mai puternici, nu repetăm aceleași greșeli

Câți dintre noi avem capacitatea să lăsăm în urmă perioadele înnegurate din viața noastră? Câtă doză de optimism și determinare

Planificarea financiara iti influenteaza ritmul de economisire in viata

Nu câștigăm cu toții la același nivel, de aceea, pentru a reuși să facem economii este nevoie de o planificare

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Lasă un răspuns

Sari la bara de unelte