click aici

Masina e compania mea

Masina e compania mea

Cu totii ne imbolnavim, fiecare in functie de ce are nevoie sa isi resolve micuta sau marea problema indiferent de situatie. Asa eram si eu doar ca pentru mine si masina era un membru important al familie, doar cine mergea cu noi peste tot fara sa aiba ceva de comentat sau cine mai ne insotea fie la cumparaturi, munca sau scoala? Va spun eu nimeni nu poate inlocui o masina.

In fiecare weekend imi placea sa ma pot distra cu familia in cate un loc diferent, evident un loc unde incapea masina, pentru ca asta insemna toata familia. Poate ca unii nu pot intelege parerea mea si nu ii condamn dar pentru mine era ceva foarte important.

Masina e compania mea

Intr-o zi am decis sa mergem intr-o micuta excursie asa ca ne-am pregatit imediat tot ce ne trebuia, la final lasand sa facem cateva cumparaturi pe care sa le putem lua cu noi in  aventura ce urma sa vina. Am mers cu masina sa dau o fuga pana la primul supermarket care l-am gasit si atunci nefericitul lucru s-a intamplat. Am inceput sa observ ca ceva nu era bine la masina, parca imi spunea ca are nevoie de ajutor si ca e bolnava, asa ca plimbarea pana la supermarket trebuia sa mai astepte, era momentul sa mergem la doctor.

Am ajuns la un mecanic care dupa o  inspectie mai amanuntita si multe intrebari de la mine a sesizat ca aveam nevoie de un nou kit de distributie. Am plecat intr-un suflet pana acasa, am discutat cu familia ca sa amanam excursia putin ca sa pot remedia problema si am intrat repede sa caut piese ce imi trebuia, am tastat repede kit distributie si primul site ce mi s-a aratat in cale se pare ca era si rezolvarea problemei mele, imediat am vazut ca aveau exact ce imi trebuia si ca nu costa cat o alta masina cum ma asteptam eu. Imediat am comandat piesa ce aveam nevoie si am mers inapoi ca sa putem sa o facem bine.

masina

Masina e compania mea in vacanta

Dupa cateva ore de munca, ce e drept intense, cand m-am urcat inapoi la volan si am auzit cat de bine mergea, i-am multumit mecanicului ca i-a salvat viata si am plecat intr-un suflet acasa, unde bagajele deja ne asteptau pe hol.

Ne-am imbarcat spre o noua excursie de neuitat impreuna cu familia si aici pot spune ca  a fost chiar un success m-ai ales ca am reusit sa aducem si un membru important cu noi.

LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

Gand din suflet

Lucian Blaga spunea: Inalta-te fara sfarsit, ca sa nu descoperi niciodata ce vezi! Cu gandul asta doresc sa-mi incep ziua, incepand

Pro si contra discounturi

Discounturile sunt ceea ce isi doresc toti clientii, ba chiar si toti vanzatorii de la managerii lor pentru a-i satisface

Asa imbinam utilul cu placutul

Acum ceva vreme ma ocupam de organizarea diferitelor evenimente lucrand in cadrul unei institutii care se ocupa cu acest gen


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Leave a Reply

Skip to toolbar