Artistii – parte din lucrarea mea

lucrarea

Ceva nu se poate construi doar din vise, e adevarat un vis te ajuta ca sa te motivezi sa poti duce mai departe, sa te poti ridica mai sus si sa nu te dai niciodata inlaturi de la nimic,oricat de greu ar fi.

Asa si eu, imi doream tare mult sa pot avea o firma, nu prea conta domeniul dar daca faceam un lucru sa stiu ca e bine facut, asa ca dupa multe cautari am reusit sa gasesc ceva. Ca toata lumea am inceput de jos dar am reusit usor usor sa urc cat mai sus.

Cand a fost vorba sa mergem sa incepem sa modernizam firma si locul de munca ca sa fie cat mai frumos si optim am zis ca ar fi bine sa inspectam si structura firmei nu doar privind oamenii care veneau zilnic.

Am mers impreuna si am observant multe defecte ce trebuiau reparate. Am facut noi frumusel o listuta si incepuram ca o sedinta din aia de se vede decat in filmele medieval, mai lipsea decorul si aia era. In timp ce navigam pe internet, se pare ca am gasit exact ajutorul de care aveam nevoie si ghiciti unde, la cei www.vippls.ro care au fost foarte bucurosi sa ne ajute mai ales cu sfaturi si tot ce trebuie.

lucrarea
Artistii – parte din lucrarea mea

Deja de ziua urmatoare am inceput lucrarile si recunosc ca afost chiar foarte bine, mergea totul struna si deja simteam cum totul se pune cap la cap asa ca priveam cum sub ochii mei se construieste o adevarata familie ca sa zicem si asa pentru ca toti se trateaza cu seriozitate, respect si umor fin atunci cand se permite.

A durat ceva timp lucrarea dar pot spune ca a meritat pentru ceva de calitate si ca atunci cand voi reusi sa imi pot crea propria firma am sa apelez la ei, pentru ca rar vezi pe cineva care sa iti intinda o mana cand ai nevoie de ceva si chiar sa se tina de cuvant.

Artistii – parte din lucrarea mea

Mergeam de drag la munca, mai ales ca avea si un alt aspect si plus ca niciodata nu sti cand se poate intampla o nenorocire asa ca a fost mai bine ca am venit si am sesizat asta si impreuna am reusit sa rezolvam, nimeni nu isi doreste un accident sau mai stiu eu alte lucruri asa ca de ce sa nu facem ceva bine si bun de la inceput, pentru a nu pierde mai tarziu.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Lasă un răspuns