click aici

Optimizare: ai nevoie de ea pentru site-ul tau!

Optimizare: ai nevoie de ea pentru site-ul tau!

Nu am nici rabdarea si nici timpul necesar sa fac toate lucrurile care tin de optimizarea site-ului pe care il detin. De aceea, am inceput sa caut variante care sa-mi usureze munca si care sa ma ajute totodata sa-mi aduc site-ul meu informativ in topul motoarelor de cautare. Pentru ca stiu: atunci cand vrei sa vinzi sau sa cumperi ceva de pe internet, prima data dai o cautare pe Google. Si acest Google are un top al lui cu site-urile cele mai cautate. Pe anumite subiecte vreau sa spun ca deja mi-am facut clienti fideli insa am vrut sa pot promova si alte subiecte si sincer sa fiu nu am putut fara un pic de ajutor din partea specialistilor.

Optimizare: ai nevoie de ea pentru site-ul tau!

Am gasit pe un site ce ofera servicii profesionale de optimizare seo si  toate raspunsurile la intrebarile mele. Aici am putut sa vorbesc foarte repede cu specialisti din domeniu care mi-au explicat cum decurg lucrurile cu optimizarea site-ului web (SEO On-Page), dar si cu obtinerea de link-uri (SEO Off-Page).

optimizare

Optimizare: ai nevoie de ea pentru site-ul tau!

In acelasi timp, m-am gandit ca as avea nevoie si de o campanie pe Social Media, intrucat acest domeniu este in plina explozie si conteaza foarte mult. Asadar, am inceput sa beneficiez, dupa serviciile oferite de cei de la e-Advertising de o vizibilitate mult mai buna pentru compania mea si am inceput sa observ anumiti vizitatori direct interesati de ceea ce fac eu prin intermediul site-ului, adica scrierea si publicarea continutului. Ba mai mult, am inceput sa primesc mesaje de la clienti multumiti, lucru care nu a putut decat sa ma incante si sa ma motiveze in a vrea mai mult.

Ai ajuns intr-un punct mort cu afacerea ta? Crezi ca acesta iti este potentialul si nu poti vinde mai mult? Raspunsul nu il dau eu ci cei de la e-Advertising.co. Ei sunt specialistii ce iti pot urca afacerea la un alt nivel unde potentialii clienti te pot gasi.

Cert este ca oricine are o afacere sau doreste doar sa o imbunatateasca, are clar nevoie de un site si de optimizare in acest sens. Altfel, va fi doar un alt proiect inutil unde lumea va afla greu si care poate sa si moara daca nu este administrat asa cum trebuie.

Recomand cu caldura serviciile profesionale de optimizare Seo pentru toti cei care se afla intr-un punct mort cu afacerea lor si trebuie sa recunosc ca ei sunt cei mai in masura sa poata da un avant afacerii dumneavoastra.

Salvează

LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

Belima – Responsive Magento Theme (Fashion)

Belima Fashion Magento Theme brings itself the intuitive background of 4 homepages with the combination of 3 main colors: white,

Beveli – Responsive Magento Theme (Fashion)

Beveli is extremely powerful and flexible premium Magento Theme with responsive & retina ready design. It’s easy to install and

Kourse – Video Course Landing Page (Marketing)

Course is a video course product landing page designed to increase your conversion rate. Features One page layout. Clean and


1 comment

Write a comment
  1. Vali Greceanu
    Vali Greceanu 8 December, 2015, 17:36

    fara seo nu faci mai nimic, numai daca ai pile 😀

    Reply this comment

Write a Comment

Leave a Reply

Skip to toolbar