Pregatiti-va pentru viitor cu porti si garduri din aluminiu

poarta-batanta-1

Sustenabilitatea este una din valorile noastre cheie.

Aproximativ 8% din scoarta terestra este alcatuita din diferite tipuri de compusi de aluminiu. Astfel, aluminiul este o resursa disponibila aproape la infinit. Caracteristicile sale il fac indispensabil pentru lumea de astazi. Aluminiul este robust si in acelasi timp usor, este rezistent la coroziune si poate fi produs sub orice forma, este non-toxic si reciclabil aproape la nesfarsit.

Un viitor mai curat cu usi de acces, garduri si porti din aluminiu

Portile si gardurile oferite de Paticlic SRL dureaza toata viata si nu au nevoie de intretinere. Avem standarde inalte de calitate pentru produsele noastre si le implementam atat in forma, cat si in functie. Sistemele noastre de gard si porti de acces, din aluminiu,  conving nu numai prin designul lor simplu si modern, prin varietatea mare de modele, ci si prin solutiile noastre personalizate. Astfel, fiecare va gasi gardul potrivit scopului sau.

Pe langa scopurile sale decorative, un gard din aluminiu te adaposteste de privirile indiscrete. Prin urmare, sistemul de gard este potrivit nu numai pentru imprejmuirea caselor private, ci si pentru protectia cladirilor industriale, scolilor, gradinitelor si a altor proprietati.

Porti si garduri moderne

Puteti alege diferite modele care pot fi adaptate nevoilor tale in diverse dimensiuni si forme, si nu mai vorbim de culori si vopseluri cu pulbere, diferite curbe (convexe) sau goale (concave), forme speciale de gard inclinat sau cu o distanta mai ingusta intre lamele. Alte modele sunt disponibile la comanda.

Pe langa fiecare tip de gard va oferim si portile batante montate (cu un canat sau dublu) si usi culisante autoportante. Aluminiul este alegerea perfecta daca doriti porti sau garduri fara intretinere, usoare, puternice si durabile, care va vor rezista multi ani de acum inainte.

Oferim o selectie de porti din aluminiu pentru toate buzunarele: de la porti gata facute pe dimensiunea setata pana la porti sudate la comanda, batante, glisante sau pietonale, sau balustrade, garduri si panouri – suntem aici pentru a te ajuta.

Tu alegi designul si culoarea – noi cream poarta sau gardul perfect pentru tine.

Despre Paticlic SRL

Cu peste 16 ani de experienta, suntem specializati in instalarea de produse metalice arhitecturale personalizate pentru pietele rezidentiale si comerciale. Echipa noastra lucreaza in colaborare cu fiecare client pentru a crea produse premium care sunt placute din punct de vedere estetic, foarte functionale si de cea mai inalta calitate.  Abia asteptam sa lucram cu tine la proiectul tau.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Lasă un răspuns