O incarcare in 30 de secunde prin paypal

https://i0.wp.com/www.getaward.co/wp-content/uploads/2013/10/cart1.png?w=640Acum cateva zile am avut mici probleme cu  cosmote-ul .. Am fost plecat la tara iar unde se afla satucul meu scump si drag este inconjurat de dealurile foarte bine impadurite de langa judetul Gorj ,fapt pentru care semnalul retelelor mobile ( cosmote  si  orange ) nu prea ajunge. Poate ca nu ma stresam atat de tare ca pana la urma plec la tara ca sa mai scap din stresul cotidian de la oras dar trebuia  in weekend acesta sa ma sune un amic ca trebuia sa-i vina platforma cu niste autoturisme din Italia pentru dezmembrari si era obligatoriu sa ma prezint pentru a-i face poze pentru a le pune pe site-ul lui..

Mi-am adus aminte ca am un SIM  Vodafone  prin casa pe care nu l-am mai incarcat de foarte mult timp cu credit si mai avea putin si expira pentru ca se afla deja in perioada de gratie am cautat pe Google un site ce ofera servicii de incarcare a cartelelor prepay cu plata prin paypal ca banii cash nu prea stau in casa la mine.. Primul rezultat in Google a fost  p  pay.ro  un portal ce ofera serviciile de mai sus. reincarcare prepay prin paypal.. inainte sa-mi lansez comanda am observat ca un administrator era online asa ca am intrat putin in vorba cu el  ca sa imi explice ce si cum sa fac …sa nu apuc sa-mi fac cont airea si sa aiba serviciile in mentenanta cum mi sa mai intamplat pe alt site….fara sa-i dau nume…

Foarte simplu selectezi suma dorita iar pe urma te indruma formularul catre crearea contului repectiv achitarea facturii. La mine nu a durat mai mult de 30 de secunde de la achitare pana cand am obtinut codul numeric de reinacarcare. Sa nu credeti ca acest articol este un articol publicitar ca nu este … efectif este parerea unui client multumit de serviciile pe care le-a primt. Recomand cu incredere site-ul ppay.ro ! Efectuati o reincarcare si daca nu va placut …sa nu o mai faceti !

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

One thought on “O incarcare in 30 de secunde prin paypal

  1. interesant… cautam si eu acum ceva timp un serviciu de incredere de asemenea tip. am ceva banuti in paypal…

Lasă un răspuns