click aici

Ce distractie de weekend


Weekend-ul trecut am fost la Baile Herculane .. (acum sa nu va ganditi ca sufar cu “romantismul” pentru ca sunt sanatos tun) pentru ca am 27 ani si stau la doar cativa pasi de aceasta minunata statiune si pana in prezent nu am apucat sa fac si eu o vizita sa vad si eu baile de care intreaga Romanie vorbeste ca sunt miraculoase si ca vindeca o groaza de afectiuni ale oaselor datorita apelor bogate in saruri minerale ca: iod si sulf.

Desi sotia mea avea alte planuri pentru acest concediu dar, datorita unor cheltuieli neprevazute, am renuntat la un city break de 7 zile in Thailanda, oferte turistice gasite pe site-ul free-spirit.ro  Ma rog, printre multe alte oferte,Thailanda a atras-o cel mai mult deoarece acest city break era un vis de-al ei inca din copilarie..

Asta este .. poate ca la anul care vine vor mai fi astfel de oferte pentru Thailanda si poate ca nu vor mai aparea astfel de probleme financiare exact in ultima clipa. Oricum sunt convins ca si ei i-a placut la Baile Herculane .. ne-am distrat pe cinste si dupa toata aceasta experienta in necunoscut (cel putin a mea) ne-am ales si cu o groaza de fotografii dar si cu foarte multe amintiri placute, amintiri de neuitat.

Acum vara este pe sfarsit.. voi pe unde ati petrecut concediul? Ati fost tot in locurile pe care le-ati mai vizitat sau ati incercat ceva nou ca mine? Iar pentru cei care nu au apucat sa isi petreaca concediul va invit cu drag pe site-ul celor de la free-spirit.ro poate, cine stie .. exista o destinatie pe care vrei neaparat sa o vizitezi.

LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

Gazeta – Powerful WordPress Magazine Theme (News / Editorial)

Main Features Lots of Theme Options. 3 Homepage templates. Full width and Right/Left Sidebar Page templates 5 video page templates,

Arthemia v4.0.4 – Colorlabs WordPress Theme

Arthemia is a magazine-styled theme that unleashes the true power of WordPress, creating a simple-yet-powerful content management system with an

Dev4press Themes & Plugins Pack

Based on powerful xScape Theme Framework (with advanced menu designer, layouts manager, modules, tools, ads support…), all new themes are


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Leave a Reply

Skip to toolbar