click aici

„Merg” pe mana voastra


Pentru inceput vreau sa va spun ca fac parte dintro familie numeroasa. Noi suntem patru frati, iar parintii mei, la randul lor, au multi frati. Eu sunt singurul dintre fratii mei care nu sunt casatorit si nu am familie. Am multi nepoti de pe urma fratilor mei, pe care ii iubesc in mod egal si de care am grija.

petreceri copiiDar sa trec la subiect. Se apropia ziua fetitei surorii mele, implinea 6 anisori si aveam de gand sa ii organizez o petrecere pe cinste. Dupa ce m-am sfatuit cu sora si cumnatul meu, ne-am decis sa apelam la o firma specializata in asa ceva, deoarece aveam de gand sa ii daruim o petrecere de neuitat si vroiam sa ii invitam toti colegii de la gradinita. Cum eu sunt destul de familiarizat cu internetul, am decis sa caut o astfel de firma care se ocupa de petreceri copii pe internet.

Asa ca fix dupa aceste cuvinte si anume “petreceri copii” am dat cautarea in Google. Pana in acel moment nu aveam nici macar habar de existenta unor astfel de firme si am ramas surprins cand am vazut ca de fapt sunt o multitudine. Am aruncat cate un ochi pe fiecare din site-urile acestor firme si intrun final m-am hotarat asupra uneia. Am luat numerele de contact de pe acest site si i-am sunat. Mi-a raspuns o doamna politicoasa care m-a intrebat de ce fel de servicii am nevoie. I-am explicat ca am nevoie de cineva care sa organizeze petrecerea nepoatei mele. Mi-a spus ca nu este niciun fel de problema si ca ei se vor ocupa de absolut tot. Mi-au cerut sa le comunic data si locul unde se va desfasura evenimentul, iar eu le-am dat toate detaliile acestea.

M-au mai intrebat si daca am vreo preferinta si le-am spus ca merg pe mana lor. Speram ca totul sa iasa bine, vroiam ce e mai bun pentru nepoata mea. Iata ca venise si ziua cu pricina. Era ora 12 dupa-amiaza, iar eu am primit un telefon de la firma pe care o angajasem sa se ocupe de petrecerea nepoatei mele. Mi-au spus ca totul este pregatit, ca s-au ocupat de tot si ca ma asteapta acolo sa vad daca sunt multumit de serviciile lor. Am ajuns acolo si am ramas placut impresionat, totul era frumos amenajat, exact cum si-ar dori orice copil. Nu regretam ca am ales sa merg pe mana lor. Spatiul pe care il inchiriasem era unul destul de mare, deoarece cum am zis si mai sus, eram o familie numeroasa si invitasem si toti colegii de gradinita ai nepoatei mele impreuna cu parintii lor. Pe la ora patru au ajuns si invitatii.

Petrecerea a fost una pe cinste, copiii au fost entuziasmati, s-au jucat multe jocuri pe care le jucau si la gradinita si noi adultii ne-am simtit la fel de bine, mai ales cand am vazut ca cei mici sunt foarte bucurosi. Ma bucur ca am dat peste aceasta firma profesionista si cred ca o sa apelez la serviciile ei de fiecare data cand o sa organizez ziua de nastere a vreunui nepot de al meu.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.
LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

Daca te respecti atunci… apeleaza la noi

Orice intreprindere care se respecta, oricat de mica sau mare ar fi ea… trebuie sa ofera muncitorilor sai toate conditiile

LoccoHit-ul si PageRank-ul

Nu aveam ce face acum decat sa caut site-uri de verificare pagerank ca asa vrea domnul Sebibu  . Zis si

Gourmet – Food & Restaurant PSD Template (Food)

Gourmet is the food & restaurant theme that combines minimal and perfect grid design with functionality and usability. 1. The


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Lasă un răspuns

Sari la bara de unelte