Care sunt principalele atuuri oferite de Huawei x MateBook Pro?

Utilizatorii recunosc un Huawei Matebook datorita aspectului practic si elegant. Este un laptop ideal pentru o utilizare profesionala. Numeroase sunt persoanele convinse de faptul ca in conceperea modelului MateBook Pro, Huawei s-a inspirat de la Apple si al sau MacBook Pro. In ciuda succesului de care s-a bucurat, societatea chineza ridica nivelul cu o versiune si mai performanta. Descopera care sunt principalele atuuri ale acestui laptop oferit de Huawei.

Designul noului Huawei Matebook X Pro

Este imposibil sa treci pe langa acest laptop si sa nu ii observi designul seducator. Noul Huawei Matebook x Pro este ultra slim si se poate strecura cu usurinta intr-un rucsac sau intr-o geanta. In plus, nu cantareste decat 1,33 kilograme ceea ce inseamna o greutate competitiva pentru un lapotop din generatia sa si pentru performantele oferite.

Modernitatea sa ne lasa posibilitatea chiar sa il folosim pe post de decor, pe o masa sau pe un birou. Aspectul sau profesionist va fi pe placul tuturor, chiar si cele mai exigente persoane vor fi impresionate de acest nou model oferit de Huawei. x Matebook Pro este disponibil in tre culori, la fel de moderne. Ai de ales intre gri, argintiu sau verde smarald.

Afisajul

Rezolutia ecranului este pur si simplu incredibila. Noul Huawei x MateBook Pro prezinta o rata de ocupare a ecranului de 91%. Cu un ecran de 13,9 inchi si o rezolutie de 3000X2000, imaginile sunt de o calitate superioara. Fluiditatea imaginii este un alt atu oferit de Huawei x MateBook Pro. Apelurile video sunt de o sincronizare fenomenala. Si, aparatul ofera o vizionare a filmelor de o calitate asemanataore cu ce gasim in cinema. In plus, xMateBook Pro dispune de 4 difuzoare.

Performantele oferite de xMateBook Pro

Alegand x MateBook Pro vei avea garantia ca vei lucra in cele mai mare confort. Vei benefiicade un procesor IntelCore7 de a -10-a generatie, cu o placa video NVIDIA GeForce MX 250. Aparatul pune in egala masura la dispozitia ta 16 GB memorie vie pentru o rapiditate exceptionala. Si avem un SSD cu un TB memorie. De altfel, noul Huawei MateBoox X Pro este dotat cu o conexiune Wifi versiune 5.0. Tehnologia Bluetooth 5.0 este compatibila cu orice tip de smartphone, boxe sau alt dispozitiv inteligent. Astfel, laptopul este ideal pentru utilizatorii profesionali. Este, in egala masura laptopul ideal pentru programatori si pentru gameri.

Ergonomia aparatului

Matebook x Pro este un veritabil deliciu in materie de utilizare. Dispunerea tastelor favorizeaza o tastare placuta. Tastatura este aproape silentioasa. Astfel, poti sa scrii ore in sir la tastatura fara sa iti obosesti mainile. Dispune de doua poturi USB-C, compatibile cu cele mai recente dispozitive inteligente lansate pe piata.

Autonomia

Bateria prezinta o performanta de 56Wh. Cu alte cuvinte, echivalentul a 15 ore de munca. Citirea continua a unor clipuri video reduce aceasta capacitate la 13 ore. Navigarea web permite o autonomie de 11 ore. De altfel aceasta performnta este de-a dreptul remarcabila pentru un laptop.

In orice caz, este unul din cele mai reusite laptopuri oferite de Huawei pana in prezent.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Lasă un răspuns