click aici

Ce se va intampla atunci cand Charles va deveni rege

Ce se va intampla atunci cand Charles va deveni rege

Regina Elizabeth a II-a ocupa momentan tronul insa, acest lucru este doar o chestiune de timp inainte ca printul Charles sa devina rege. Aceasta schimbare ne face sa ne punem o multime de intrebari. Ce fel de rege va fi printul Charles? Ce schimbari se vor produce odata cu incoronarea sa? Cu ce va semana familia regala britanica atunci cand Charles va fi la putere?

Am adunat o serie de informatii importante cu privire la acest subiect. Iata-le mai jos.

Regina va trai in continuare

Regina Elizabeth ar putea fi cea care va lua decizia de a lasa tronul fiului sau. Chiar daca acesta lucru nu este cert, este o siutatie posibila. Este un caz de figura observat si in alte familii regale europene precum Spania sau Olanda.

Doar daca regina este incapabila sa isi duca obligatiile la bun sfarsit

In acest caz, printul Charles va deveni regent. Si-a asumat numeroase functii ale Reginei de-a lungul anilor si, cel mai probabil, va continua sa faca acest lucru.

Risca sa isi schimbe numele daca devine rege

Nu va asteptati sa se numeasca simplu, regele Charles. Chiar daca mama sa si-a pastrat numele atunci cand a devenit regina, aceasta situatie nu este curenta in inima familiei regale britanice. Spre exemplu, prenumele reginei Victoria era Alexandrina.

S-ar putea ca printul Charles sa isi aleaga unul din celelalte prenume pe care le are, stiind ca numele sau complet este Charles Philip Arthur George. Daca opteaza pentru prenumele de George, va deveni George al VII-lea.

Charles si-a putea schimba unul din titluri

Titlul actual al reginei este, Elisabeta a doua, prin gratia lui Dumnezeu, regina a Australiei si a altor regate si teritorii ale ei, sef al Commenwealthului. Charles si-ar putea schimba unul din cuvinte cand va deveni rege: Credinta.

Camilla ar putea deveni regina

Ducesa de Cornwall va deveni Regina Consort. Cu toate acestea, si-ar putea alege titlul de Printesa.

Va fi probabil cel mai sincer si mai spontan monarh

Spre deosebire de mama sa, regina Elisabeta a doua, care este destul de discreta atunci cand vine vorba de a lua pozitie cu privire la unele subiecte, printul Charles este cunoscut pentru faptul ca este mai spontan, extrem de sincer. Insa, acest lucru se va schimba cu siguranta atunci cand va deveni rege. Va deveni mai moderat.

Ar putea reduce monarhia

Este probabil ca mai putini membri ai familiei regale britanice sa isi asume functii publice atunci cand Charles va deveni rege. Tinand cont de numeroasele scandaluri in care a fost implicat printul Andrew, este putin probabil ca acesta din urma sa aiba un rol activ in monarhia simplificata.

Imnul national s-ar putea schimba

God Save the Queen ar putea deveni Good Save the King. Versurile folosite in ziua de azi sunt cele cantate in anul 1745, inlocuind regina cu rege.

Monograma regala se va schimba

Actuala monograma cuprinde literele EIIR care inseamna Elisabeta a II-a. Cu ce va semana monograma noului rege? Inca nu stim acest lucru, nu putem face un prognostic in acest sens.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Related Articles

7 tipuri de masti de fata si efectul pe care il au asupra tenului tau

Mastile faciale cosmetice sunt un adevarat rasfat pentru orice femeie. In cadrul rutinei de ingrijire a tenului, este recomandat sa

Go Vita te ajuta sa ai grija de sanatatea mentala

Stresul, grijile și responsabilitatile zilnice pot deveni coplesitoare de la un anumit nivel. Presiunea generata de acestea este foarte greu

Avantajele achiziționării unui apartament într-un ansamblul rezidenţial

Este foate important să alegi apartamentul potrivit pentru tine şi pentru familia ta, pentru a te simţi bine în fiecare

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Lasă un răspuns

Sari la bara de unelte