click aici

Ce se va intampla atunci cand Charles va deveni rege

Ce se va intampla atunci cand Charles va deveni rege

Regina Elizabeth a II-a ocupa momentan tronul insa, acest lucru este doar o chestiune de timp inainte ca printul Charles sa devina rege. Aceasta schimbare ne face sa ne punem o multime de intrebari. Ce fel de rege va fi printul Charles? Ce schimbari se vor produce odata cu incoronarea sa? Cu ce va semana familia regala britanica atunci cand Charles va fi la putere?

Am adunat o serie de informatii importante cu privire la acest subiect. Iata-le mai jos.

Regina va trai in continuare

Regina Elizabeth ar putea fi cea care va lua decizia de a lasa tronul fiului sau. Chiar daca acesta lucru nu este cert, este o siutatie posibila. Este un caz de figura observat si in alte familii regale europene precum Spania sau Olanda.

Doar daca regina este incapabila sa isi duca obligatiile la bun sfarsit

In acest caz, printul Charles va deveni regent. Si-a asumat numeroase functii ale Reginei de-a lungul anilor si, cel mai probabil, va continua sa faca acest lucru.

Risca sa isi schimbe numele daca devine rege

Nu va asteptati sa se numeasca simplu, regele Charles. Chiar daca mama sa si-a pastrat numele atunci cand a devenit regina, aceasta situatie nu este curenta in inima familiei regale britanice. Spre exemplu, prenumele reginei Victoria era Alexandrina.

S-ar putea ca printul Charles sa isi aleaga unul din celelalte prenume pe care le are, stiind ca numele sau complet este Charles Philip Arthur George. Daca opteaza pentru prenumele de George, va deveni George al VII-lea.

Charles si-a putea schimba unul din titluri

Titlul actual al reginei este, Elisabeta a doua, prin gratia lui Dumnezeu, regina a Australiei si a altor regate si teritorii ale ei, sef al Commenwealthului. Charles si-ar putea schimba unul din cuvinte cand va deveni rege: Credinta.

Camilla ar putea deveni regina

Ducesa de Cornwall va deveni Regina Consort. Cu toate acestea, si-ar putea alege titlul de Printesa.

Va fi probabil cel mai sincer si mai spontan monarh

Spre deosebire de mama sa, regina Elisabeta a doua, care este destul de discreta atunci cand vine vorba de a lua pozitie cu privire la unele subiecte, printul Charles este cunoscut pentru faptul ca este mai spontan, extrem de sincer. Insa, acest lucru se va schimba cu siguranta atunci cand va deveni rege. Va deveni mai moderat.

Ar putea reduce monarhia

Este probabil ca mai putini membri ai familiei regale britanice sa isi asume functii publice atunci cand Charles va deveni rege. Tinand cont de numeroasele scandaluri in care a fost implicat printul Andrew, este putin probabil ca acesta din urma sa aiba un rol activ in monarhia simplificata.

Imnul national s-ar putea schimba

God Save the Queen ar putea deveni Good Save the King. Versurile folosite in ziua de azi sunt cele cantate in anul 1745, inlocuind regina cu rege.

Monograma regala se va schimba

Actuala monograma cuprinde literele EIIR care inseamna Elisabeta a II-a. Cu ce va semana monograma noului rege? Inca nu stim acest lucru, nu putem face un prognostic in acest sens.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Related Articles

De ce avem nevoie pentru un nou-născut?

Întâmpinarea copilului este adesea o mare fericire, dar și griji, în special pentru părinții fără experiență. Varietatea de produse de

Retete cosmetice cu spirulina

Ce este spirulina? Desi spirulina are o multime de efecte benefice asupra organismului, nu foarte multi oameni cunosc toate modalitatile

CFMOTO 650MT ABS ’21 – Aventură pe două roți

Pe parcursul unei perioade îndelungate, oamenii au încercat să găsească orice posibilă modalitate de mijloc de transport, cu care să

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Lasă un răspuns

Sari la bara de unelte