Iata care sunt avantajele pe care le obtii daca alegi sa locuiesti intr-un complex rezidential

Locco

Fie ca este vorba despre un complex rezidential de case sau de blocuri, senzatia pe care o ofera noilor locatari este incomparabila. Design-ul modern, placut, calitatea finisajelor si stilul iesit din comun sunt doar cateva dintre aspectele care atrag atentia viitorilor cumparatori. Imobilele care au fost construite recent elimina multe dintre dezavantajele blocurilor vechi, care nu sunt chiar putine. Cele mai multe complexuri rezidentiale sunt construite în Bucuresti, insa cei care sunt atrasi de o astfel de optiune pot gasi mai multe variante si in alte parti ale tarii.

Printre avantajele de care viitorii proprietari vor avea parte se amintesc si cele de mai jos. Astfel, cine planuieste sa se mute in viitor intr-un complex rezidential in Bucuresti sau in alte zone, poate sa citeasca in continuare pentru a afla care sunt beneficiile de care se vor bucura.

Nivel ridicat de confort

Confortul este, poate, principalul criteriu de selectie a unui proprietar atunci cand isi alege viitoarea locuinta. Astfel, multe dintre acestea au fost concepute in asa fel incat locuitorii sa nu se mai confrunte cu problemele pe care le experimentau in cazul blocurilor vechi. De exemplu, majoritatea locuintelor noi care fac parte dintr-un complex rezidential au hidroizolatia corect realizata de catre experti, astfel incat proprietarii sa nu se confrunte niciodata cu problemele aduse de infiltratiile de apa.

Depunerile, petele si particulele de mucegai sunt acum istorie. De asemenea, tot acestea sunt si foarte calduroase in timpul sezonului rece, datorita faptului ca locuintele au fost izolate corespunzator atat termic, cat si fonic.

Siguranta crescuta

Un complex rezidential ofera o siguranta mult mai ridicata, datorita tehnologiilor si sistemelor folosite pentru supravegherea video a intregului spatiu. Astfel, copiii se pot juca in voie in locurile de joaca special create. De asemenea, exista bariere de acces care pot fi controlate cu usurinta doar cu ajutorul telefonului.

Locuri de parcare pentru toata lumea

Complexul rezidential este dotat si cu suficiente locuri de parcare pentru locuitori, astfel incat acestia sa uite de grijile pe care le intampinau in cadrul blocurilor vechi. Bineinteles, se mai achita si un alt cost pentru spatiul respectiv, dar poate sa fie considerat ca o investitie pe termen lung. Nu este necesar sa se plateasca chirie sau alte costuri suplimentare, doar plata initiala care poate fi, intr-adevar, de cateva mii de euro.

Spatii in aer liber

Nu numai copilasii se pot bucura de spatii verzi special create de joaca, ci si parintii lor se vor putea delecta intr-un astfel de loc dupa o zi obositoare de serviciu, cu o companie potrivita. Ba chiar exista si unitati dotate cu piscina sau cu gradina, ceea ce inseamna ca locatarii se vor bucura de mai multe facilitati.

In concluzie, complexul rezidential este o varianta catre care multi proprietari cu familii isi indreapta atentia, datorita spatiului atent securizat, dar si datorita facilitatilor de care au parte.

Daca vrei sa descoperi mai multe proiecte rezidentiale foarte interesante, construite in sectorul 4 al Bucurestiului, poti intra pe www.sudrezidential.ro. Vei descoperi apartamente si case foarte bine construite, intr-o zona bine conectata la oras.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Lasă un răspuns