click aici

Dulcele amar al democratiei

Dulcele amar al democratiei

Hai, Desteapta-te Romane!

NU sta in fata televizorului zilele acestea pentru ca va fi greu sa afli adevarul de afara. Trebuie sa alegi televiziunile neutre si corecte!

A fost a doua noapte de proteste si incepe numaratoarea inversa pana in ziua ZECE. Mai sunt 8 zile si tot atatea nopti pana cand ordonanta intra in vigoare.

Hai sa facem ceva pentru tara noastra si pentru copiii nostri! Daca toti copiii nostri pleaca din tara, ce ne mai ramane? Daca nu facem ceva, noi suntem cei care ii alungam, cu buna stiinta. Desteapta-te si TU!

1 februarie 2017, zi si noapte pentru istoria scrisa si nescrisa a Romaniei

150.000 de oameni au iesit la protest in Bucuresti. Pasnic, am asistat cum se scrie istoria in doua carti diferite. Intr-una, eram cu totii pasnici, asa cum am fost in realitate, cerand ce ni se cuvine: doar abrogarea ordonantei de urgenta privind modificarea codului penal. A fost si este cea mai mare demostratie de la evenimentele din 1989 pana astazi. Numarul de protestatari depaseste 250.000 in toata tara si este impresionant cum creste simtitor. In aceste clipe mi-e drag ca sunt roman, alaturi de tine, FRATE, din strada.

A doua carte este o revista de caricaturi. In ea gasim violenta si gust amar. Deja, aseara, 1 februarie, au aparut si galeriile care au inceput sa instige la violenta. Este ceva la ce ma asteptam. Avem experienta cu regia evenimentelor.

Jandarmeria de fapt a fost pasnica, dar tot ce se urmareste este sa ne instige unii impotriva altora. Nu trebuie sa cedam in fata marsaviei de a ne injunghia proprii frati.

Iti pare familiar?  Iti amintesti tu sau parintii tai? Daca nu, te ajut eu: anul 1990, FSN/PSD. Atunci am fost numiti GOLANI, iar astazi PUTORI! Asa ne-a alintat Dna Sabrina Maria Nedelcu, consilier judetean, PSD Constanta.

Imnul golanilor! este melodia potrivita pentru momentele de atunci si pentru cele actuale. Atunci au fost aproximativ 500.000 de mii de oameni la Piata Universitatii, pentru a sarbatori in acel noiembrie, crearea Aliantei Civice. Am un deja-vu si ma infior!

Si atunci si acum,”a iesi in strada” este modul nostru de a sustine mesajul colectiv impotriva abuzurilor. Si atunci si acum tot vot majoritar au avut.

„Romanii nu sunt informati”, asta se crede despre noi. Domnilor din Guvern si din PSD, haideti sa vedem limpede, de ce au iesit romanii in strada?!

Va pot raspunde eu de ce au iesit: pentru ca romanii sunt oameni, pentru ca romanii sunt si parinti si fii si fiice si nu putem accepta modul in care s-a trisat, modul in care am fost „scuipati” de catre noul guvern.

Instabilitatea declansata brusc prin tupeul de a da ordonanta de urgenta, pe ascuns, la orele 21 si publicatata in Monitorul Oficial in acea noapte. Brusc, Monitorul are program de club: non-stop. Masurile luate sunt considerate „masuri transparente”, de catre Dl. Dragnea, dar cred ca transparenta dansului este cam opaca.

Nu inclinatia politica este importanta aici, in strada. Aici este importanta dorinta sa nu mai fim mintiti.

2 februarie 2017

Oamenii sunt chemati de propria constiinta, nu de mesaje pe social media sau de posturile de televiziune. Toti cred ca noi, romanii, ne oprim aici. Pentru ca e frig si suntem prosti si renuntam. Asta crede Guvernul, ca am iesit in strada: o seara, doua, trei, dar frigul ne va dobori si gata!

Presa internationala alaturi de noi

Nu suntem singuri nici in Romania si nici peste hotare!

„Subminarea eforturilor Romaniei de a lupta impotriva coruptiei.” Aceasta fraza exista in comunicatul dat de cele 6 ambasade ale statelor mari ale lumii. Iar Comisia Europeana cere Guvernului „sa reconsidere ce a facut!”

NU ne mai infiltrati violenta si renuntati la OUG!

NU PLECAM ACASA! si continuam. Hai si TU!

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.
LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

Ordonanta de urgenta, o forma mascata de a scoate basma curata infractorii?

Traim in Romania si asta le face pe toate! Cu siguranta cei care au prins comunismul clasic au vazut atatea

Spania – Pablo Casado ales in fruntea Partidului Popular

Pablo Casado, in varsta de 37 de ani a fost desemnat de catre Partidul Popular spaniol pentru a-l succede pe

Îmi eliberez sufrageria pentru refugiații ce îmi bat la ușă

Se spune că românul este un om săritor la nevoie. Poate exagerat uneori, dar pătimaș și bun la suflet. Și

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Lasă un răspuns

Sari la bara de unelte