click aici

Dezavantajele persoanelor care lucreaza la negru


Deseori, pentru ca nu au de ales, multe persoane aleg sa lucreze la negru. Munca la negru are   multiple dezavantaje pentru angajat. In primul rand, salariile muncitorilor la negru pot fi mai mici   decat salariul minim pe economie.

Muncitorii la negru pot fi privati de nenumarate drepturi, printre care amintitm: vechimea in munca, pensia de boala si de limita de varsta, asigurare de sanatate,   indemnizatia de somaj, program de lucru normal, spitalizare gratuita, medicamente compensate,   tichete bancare sau acces pe piata creditelor bancare. Din pacate, multe persoane prefera sa fie   private de acest drept, doar pentru ca au nevoie de bani pentru a putea trai civilizat.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.
LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

Ranchiuna?

Iata un aspect al personalitatii si al caracterului uman : ranchiuna . Este o ura prelungita, uneori pentru toata viata,

Ce te legeni? – Mihai Eminescu

Ce te legeni? – Mihai Eminescu – Ce te legeni, codrule, Fără ploaie, fără vânt, Cu crengile la pământ? –

Un vis ciudat

De ceva zile, baiatul meu ma tot sacaie sa-i cumpar o sanie bob. Nu stiu de unde i-a venit aceasta

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Lasă un răspuns

Sari la bara de unelte