click aici

Dezavantajele persoanelor care lucreaza la negru


Deseori, pentru ca nu au de ales, multe persoane aleg sa lucreze la negru. Munca la negru are   multiple dezavantaje pentru angajat. In primul rand, salariile muncitorilor la negru pot fi mai mici   decat salariul minim pe economie.

Muncitorii la negru pot fi privati de nenumarate drepturi, printre care amintitm: vechimea in munca, pensia de boala si de limita de varsta, asigurare de sanatate,   indemnizatia de somaj, program de lucru normal, spitalizare gratuita, medicamente compensate,   tichete bancare sau acces pe piata creditelor bancare. Din pacate, multe persoane prefera sa fie   private de acest drept, doar pentru ca au nevoie de bani pentru a putea trai civilizat.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.
LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

Produse originale pentru masina mea

Ingrijirea corporala si sanatatea este foarte importanta pentru orice om. De fapt, este cruciala. La fel ca si la om,

O noua viata, un nou inceput

Se mutasera in alta tara pentru ca viata din tara nu mai era la fel cum era candva, cu greu

Picatura

Picatura Dintr-un cuprins de vorbe si-un sirag de amintiri recenteAm asezat inaintea mea prezentulCompletand golurile lui cu ecoul vorbelor scrisePentru

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Lasă un răspuns

Sari la bara de unelte