CFMoto 700CL-X Heritage, o motocicletă cu look vintage și performanță fără compromisuri

image001

700CL-X Heritage este o motocicletă CFMoto care se afirmă printr-un look atrăgător și îndrăzneț inspirat de modelele old school, combinat cu dotări și echipamente la standardele actuale. Nu știi cu adevărat niciodată ce te așteaptă când pornești la drum lung, doar că ai mulți kilometri de străbătut, că trebuie să depășești limite și să îmbrățișezi toate posibilitățile care ți se deschid. Modelul midsize din familia CFMoto poate fi alegerea perfectă pentru riderii care doresc un partener de încredere pentru călătorii pe distanțe mari, disponibil cu un raport excelent preț versus calitate. ATVRom Cluj pune la dispoziția celor interesați gama completă de motociclete CFMoto la un preț competitiv, alături de echipamente moto (căști, mănuși, jachete, veste, pantaloni etc.) provenind de la branduri cu renume în domeniu.

Stilul clasic al lui 700CL-X Heritage este pus în valoare prin dotarea motocicletei cu un far rotund de inspirație retro, rezervorul de combustibil de capacitate 13 litri, șaua, jantele spițate din aliaj și anvelopele Pirelli. Elementele moderne X ale modelului 700CL-X Heritage se fac remarcate prin integrarea unei estetici de design clasice și creează o perspectivă nouă asupra motociclismului. Farul cu LED adoptă un sistem adaptiv, el aprinzându-se și închizându-se automat în funcție de lumina ambientală. Asigură o vedere clară și strălucitoare în condiții diferite de traseu, în special la trecerea prin tunele, unde contrastul de lumină este evident. Luminile de semnalizare se închid automat la ajustarea direcției, ceea ce îi permite pilotului să se concentreze asupra drumului.

CFMoto 700CL-X a fost proiectată pentru deplasarea de zi cu prin oraș, dar și pentru călătorii ușoare off road, o atenție importantă fiind acordată ergonomiei. Inginerii au avut în vedere triunghiul pilot – șa – ghidon pentru a oferi o experiență de riding mai relaxată și vizibilitate optimă (ghidonul este drept și șaua are o înălțime de 800mm).

La nivelul suspensiilor, motocicleta CFMoto de față vine echipată cu furci KYB 41mm USD pe față și cu amortizor spate KYB pentru a oferi o plimbare lină. Suspensiile față și spate oferă ambele o lungime a cursei de 150mm.

700CL-X se bazează pe un motor 693 cc, 2 cilindri, pe răcire cu lichid, capabil să dezvolte până la 55 kw / 8500 rpm. Tehnologiile Bosch EFI și de control electronic al accelerației sunt integrate cu senzori de înaltă precizie pentru a permite o combustie completă pentru consum de combustibil mai redus. Un motor prietenos cu mediul.

700CL-X are o greutate de numai 196 kg, asigurând un raport putere-greutate optim, manevrabilitate și control precise.

Instrumentarul de bord de pe această motocicletă beneficiază de ecran LCD monocrom. La acesta se adaugă priză USB și Cruise Control. Modelul este disponibil cu opțiunile de culoare Twilight Blue și Coal Grey (albastru și gri).

image002

Specialiștii din magazinele ATVRom vă stau la dispoziție cu orice informații despre motocicleta 700CL-X și despre alte modele din gama CFMoto sau de la alți producători. De asemenea, ne puteți consulta cu încredere dacă vreți să vă achiziționați diverse produse pentru a vă completa garderoba moto, din cap până-n picioare, cu o cască potrivită, mănuși, cizme etc.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Lasă un răspuns