click aici

Care este


Fac parte din categoria celor care prefera sa spuna „care este”, pentru ca ce este asa este, indiferent care este ori ce este sa fie cand este. Si ca sa fie cum este, tot ce este cum este cand este, am decis care este ele chestii urmatoarele:

care este

 1.  Indiferent cum este, este, ca daca nu este ele, atunci nu s-ar mai povesti sau ar fi celelaltele ele.
 2.  daca este, atunci trebuie si e musai, nu numai pentru ca ele daca sunt care sunt exista si se afla, ba chiar mai mult, anume pentru ca este tot ce misca.
 3. Dintr-o chestie care este, niciodata nu vei avea mai mult decat atat, pentru ca a fi este echivalentul celui care a fost. Adica intelegi tu…
 4. Daca tot ce este se rezuma numai la atat, atunci cum exprimi ce va fi?
 5. Un lucru extrem de clar devine ambiguitatea care este acoperind veridicitatea stropului de a fi prezent in viitor altfel decat astfel.

Si atunci, daca proprietatile „care este” sunt atat de ambigue incat pot transforma o banala varza intr-un armasar arab pur-sange, cum sa nu ii devin partizan? Nu numai ca persoana lor fizica directa este atat de lipsita in concret de real, ci in plus, se asigura si o perpetua continuitate in plan transvers longitudinal… Care este!

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.
LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

Allview X1 Xtreme – Tot mai sus

Brasovenii de la Allview au lansat noul varf de gama pentru smartphone-urile produse de ei, Allview X1 Xtreme. Allview X1

Cumparati un sistem de supraveghere video

Un avantaj enorm pe care îl au site­urile online este faptul că le poţi vizualiza de acasă, stând relaxaţi şi

Constient sau inconstient

Nu stiu cati dintre noi suntem constienti de ceea ce inseamna cu adevarat ridicarea unei case din temelii. Cu totii


1 comment

Write a comment
 1. Anteo
  Anteo 19 mai, 2014, 15:32

  Frumos!

  Reply this comment

Write a Comment

Lasă un răspuns

Sari la bara de unelte