Cadouri foto de la F64

Iata ca odata cu venirea verii, a caldurii, a vacantelor… F64 ne intampina cu o minunatie de cadou… cadouri foto pentru vise de 5000 de euro… Ce vreau sa spun? asteptati un pic si va voi povesti in cele ce urmeaza…

Totul porneste de Blogatu care ne provoaca la o leapsa… leapsa viselor de 5000 de euro… in care ar trebui sa spunem ce ne-am cumpara noi de 5000 de euro. Eu am zis ca… cum imi plac provocarile sa ii raspund in stilul meu caracteristic.. asa ca am dat o fuga prin magazinul celor de la F64 si asa m-am hotarat la cateva dintre produse. Hai sa incepem:

Un aparat foto SLR extraordinar in format DX, cu o sumedenie de functii creative. Dispune de un senzor de imagine CMOS puternic de 16,2 megapixeli, monitor LCD rabatabill, D-Movie, tehnologie HDR , mod efecte speciale, ISO 100-6400 si sistem AF cu 11 puncte. Modalitatea perfecta de a va stimula latura creativa. Acesta este imbatabilul Nikon D5100… un cadou foto extraordinar… un cadou care ar pune o piedica in calea uitarii… nu-i asa?blackmagic-production-camera-4k-camera-video-profesionala-4k-montura-canon-ef-27190-1

Si pentru ca visele mele sa prinda viata si culoare am mai ales inca ceva: Blackmagic Production Camera 4K este cea mai compacta camera video digitala 4k din lume, proiectata sa ofere maximul de flexibilitate si de calitate a imaginii pentru studiourile de productie video profesionale. Carcasa de aluminiu adaposteste un senzor de imagine Super 35mm cu obturator global (global shutter), care vor spune adio artefactelor de miscare prezente pe camerele cu rolling shutter, atunci cand filmati subiecte care se misca foarte rapid.

A meritat sa ma provoace nu? Acum il provoc si eu la ceva: un weekend in inima muntilor.. cu tot cu aceste aparete.. ce zici?

 

 

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

2 thoughts on “Cadouri foto de la F64

  1. salut Vreau sa intreb daca la achizitionarea acestui aparat vine in cutie si cu ceva accesorii minimale, aici ma refer la acumulator, cablu USB, cablu video, curea, incarcator.

Lasă un răspuns