Netflix, Disney+, Prime Video: ce serial sau film urmarim in acest weekend?

Nu este intotdeauna o misiune usoara sa gasim ceva nou de urmarit pe Netflix, Disney+ sau Prime Video. Platformele au un catalog bogat, cu numeroase titluri cunoascute sau mai putin cunoscute, filme si seriale noi originale, in fiecare saptamana. Iata care sunt cele mai potrivite pentru acest sfarsit de saptamana.

Ce serial sau film sa urmarim pe Disney+?

Y: The Last Man. Este cea mai recenta creatie originala Diney+, adaptare a benzilor desenate apartinand lui Brian K Vaughn si Pia Guerra. O boala stranie incepe sa ravaseasca lumea – ucide in mod special in mai putin de o zi, afectati fiind doar cei din specia masculina, fie ca este vorba de oameni sau animale. Toti, de fapt nu chiar toti barbatii. Y, si cel mai bun prieen al sau par sa fie la adapost, dintr-un motiv pentru moment necunoscut….

Mobius cu Jean Dujardin spune povestea lui Greory Lioubov, un ofiter din cadrul serviciilor secrete rusesti, trimis la Monaco pentru a supraveghea un puternic om de afaceri. Pentru a duce la bun sfarsit aceasta misiune destul de dificila, echipa recruteaza o specialista in finante, pe nume Alice. Or, de-a lungul intrigii, Gregory banuieste ca cineva il tradeaza si decide sa o contactezepe Alice. Urmeaza o legatura imposibila care nu va face decat sa precipite caderea sa.

La ce serial sau film ne uitam pe Amazon Prime Video?

The Walking Dead: World Beyond urmeaza sa fie disponibil incepand cu 4 octombrie. Este vorba despre sezonul al doilea al unui serial spin-off, licenta The Walking Dead. Povestea celor patru prieteni care au calatorit de-a lungul tarii in cadrul unei misiuni care a transformat statul va ajunge la un deznodamant. Cei patru vor fi nevoiti sa infrunte militarii din cadrul Republicii Civice si sa lupte pentru a detine controlul asupra destinelor lor.

Queenpins este o comedie cu Kristen Bell si Kirby Howell-Baptiste. Cele doua sunt casnice in acest film si incearca sa isi depaseasca conditia, sa faca ceva util in viata. Si, cea “mai potrvita” solutie li se pare sa incerce sa dea un jaf pentru a avea un castig de numai putin de 40 de milioane de dolari.

La ce serial sau film ne uitam pe Netflix?

The Office se regaseste acum in integralitate pe Netflix. Acest serial filmat sub forma unui fals documentar este alcatuit din 9 sezoane, un total de 201 episoade a cate 25 de minute fiecare, sunt disponibile acum pe Netflix.

Seinfeld este un alt serial ce poate fi urmarit pe Netflix. Serialul ne vorbeste despre viata de zi cu zi a lui Jerry Seinfeld, un comedian de stand-up din New York, in varsta de 30 de ani si a prietenilor sai, George Constanza, prietenul sau din copilarie nevrozat si ghinionist, Elaine, fosta sa iubita si vesnic nemultumita si Cosmo Kramer, vecinul sau de palier, nebun insa extrem de simpatic.

Locke&Key sezonul 2 apare pe Netflix. O casa plina de secrete, chei magice, demoni, magie neagra…urmareste de urgenta si tu acest nou sezon al serialului excelent cu vrajitorii.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Lasă un răspuns