Cele mai bune restaurante din Costinesti

restaurante costinesti

In vacanta, primele locuri in topul asteptarilor sunt ocupate de distractie si relaxare. Nimeni nu merge in vacanta cu gandul la mancarea pe care o va servi pe timpul sejurului. Totusi, cum si distractia trece uneori prin stomac, trebuie avut in vedere si acest aspect si, cum experimentele nu sunt adesea reusite, e bine sa existe o documentare si in acest sens.

Daca urmatoarea vacanta va fi petrecuta la tarmul Marii Negre, in Costinesti, iti recomandam Vila Marinn, pe langa distractia care isi asteapta turistii cu bratele deschise, mai jos prezentam locuri in care mancarea este la fel de ademenitoare. Sugestiile sunt facute astfel incat sa fie pentru toate buzunarele si pentru mai multe tipuri de vizitatori. Totodata,

  • Pizzeria La Cucina di Albert

Pentru cei care au fost cel putin o data in Costinesti este imposibil sa nu recunoasca acest loc. Pizzeria se afla in apropierea plajei si are si o terasa la nivelul 1, de unde privelistea este perfecta in orice moment al zilei. Desi meniul are cu precadere preparate italienesti, asa cum sugereaza si denumirea, se pot gasi, totusi, si alte feluri din bucataria internationala. Servirea este impecabila, mancarea este foarte gustoasa, iar preturile destul de prietenoase. Singura problema o reprezinta locurile libere, deoarece localul este printre cele mai populare din Costinesti.

  • Restaurantul Sabina

Restaurantul are specific romanesc si este pozitionat intr-o zona frecventata a statiunii, mancarea este extrem de diversificata si foarte buna si bauturile asemenea. Preturile sunt destul de accesibile, iar atmosfera de pe terasa este non-stop una de petrecere, atat la pranz, cat si seara, localul fiind insufletit de formatii de muzica populara live. Servirea este ireprosabila. Restaurantul este perfect pentru o seara de petrecere in stil romanesc, alaturi de prieteni si familie.

  • Restaurantul Leonida

Este un restaurant cu specific pescaresc, insa dincolo de delicioasele preparate din peste, exista si foarte multe feluri din bucataria internationala, deci nu este destinat numai iubitorilor de preparate din peste. Amplasarea pe faleza asigura restaurantului o priveliste senzationala. Mancarea este foarte buna, servirea si ambientul ireprosabile, iar atmosfera este intretinuta seara de seara de o formatie cu muzica live si de Dj in timpul zilei. Preturile sunt acceptabile, iar restaurantul are doua parti: un decor traditional si unul modern, ambele amenajate la standarde inalte.

  • Autoservirea Tineretului

Situata pe Strada Marii, autoservirea este luata la asalt zi de zi de turistii care trec sa ia pranzul ”in fuga” pentru a se reintoarce cat mai repede la distractia de pe plaja. Personalul este foarte atent, mancarea este diversificata si proaspata, iar preturile foarte bune. Seara, autoservirea isi incanta vizitatorii cu muzica live si distractie pana la ore tarzii.

  • Autoservirea Linia Fierbinte

Un loc foarte popular din statiune, autoservirea este la cativa pasi (literalmente) de plaja si ofera preparate foarte bune si foarte diversificate. Foarte aglomerat la orele pranzului, localul isi mentine popularitatea an de an printr-o relatie pret-calitate foarte buna. Varianta servirii mesei la autoservire este perfecta pentru aceia care prefera sa se relaxeze pe plaja si nu sa stea sa astepte foarte mult mancarea comandata. Pentru unele persoane, din contra, servirea mesei este un prilej sa se racoreasca putin si sa serveasca o bautura rece departe de razele soarelui  arzator.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Lasă un răspuns