Vand magia clipelor cand eram doar noi

…Si eram doi… si amandoi aveam aceeasi inima,aceiasi ochi si aceleasi asteptari…cele mai multe cuprindeau….vesnicia noastra,a iubirii noastre…..si ne faceam planuri pline de noi,fotografiam fiecare moment de fericire si-l inramam in suflet, acolo pe peretele destinat nemuririi……si ne tineam d mana-n vise, pasind pe drumul plin de flori si de sperante…..eram al ei si ea a mea oriunde,you-and-me-193x300

Nu stiam de nimeni si nimic, nici nu vroiam sa stim, era o liniste deplina afara si-n suflet galagia iubirii noastre fara stare…si ne pierdeam pe drumuri in noapte, uitand de timpul ce prea repede trecea, ne era dor unul de altul si cand eram alaturea… Si totul se facea mai bun cand ne priveam in ochi, o sarutare dulce si-nsetata ne racorea sufletul aprins,gata sa rabufneasca in mii de suflete mai mici si pline de speranta…. Si totul era cald chiar daca era frig, ne inveleam cu acelasi dor, ce vesnic era viu.

Am renuntat la tot doar sa fim impreuna,nu mai aveam nevoie de nimic, uitam pana si apa, uitam sa ne mai odihnim…eram vesnic prea grabiti sa o luam de la capat: o noua zi, un alt rasarit, o noua privire, un alt dulce sarut, imbratisari, soapte calde,o noua tinere de mana, un nou zambet mai proaspat si mai profund, un nou apus de soare impreuna, legati de lantul invizibil al iubirii ce nu ne lasa sa ne indepartam prea mult privirile, un nou,, tu si eu´´ mai dornici cu fiecare clipa ce trecea… Si treceau multe uneori uitand sirul saptamanii, eram pierduti si beti in mrejele iubirii.

Ascultam amandoi aceeasi melodie, acelasi ritm, acelasi sunet ca o chemare vesnica…nu ne puteam oprii. Si oamenii radeau de noi si ne spuneau ca vesnicia in iubire nu exista, exista doar rutina… Obisnuinta sau greul de a cauta pe altcineva. Noi nu credeam pe nimeni si le radeam in fata cu siguranta ca noi suntem exceptia, ca n-are cum si nu se poate niciodata dezlipii sigiliul pus p inima noastra .Credeam adanc si sincer in iubirea noastra si zi cu zi ne intaream convingerea ca suntem speciali, diferiti de restul lumii…. Ce ne vroia raul?…. Si-am inceput sa ne intrebam, vazand ca timpul trece, tot mai putine sarutari, priviri si-nbratisari… Era normal?.. Oare ce era…? Nu putea fi adevarat ca nu ne mai iubim si….cu cat ne intrebam mai mult, mai grav parea raspunsul…. Era oare posibil sa uitam toate acele clipe magice?… Acei ochi, acele buze calde. .rasaritul, apusul, mainile noastre impreunate ce pareau sa se fi nascut asa?….si…a trecut mult timp, era adevarat ce spunea lumea… Nu exista dragoste eterna…… Acum pun pe un afis mare: infiintare firma … prin ea vand… vand prima ta privire, primul sarut, prima imbratisare, toate pozele din peretele sufletului….Vand lacrimi si durere, vand alunita ta pe care o vad si acum, vand rasaritul si apusul,vand magia clipelor cand eram doar noi,vand….vand tot….eu nu le mai vreau.

Sunt doar niste randuri spuse cu dor de undeva de departe…. nu-mi apartin …sper sa va placa!

 

Daca ai nevoie de o administrare de personal profesionista dar si de calculator salarii fara erori nu trebuie decat sa apelezi la maestrii de la hrp.ro. Nu veti regreta!

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

One thought on “Vand magia clipelor cand eram doar noi

  1. prin ea vand… vand prima ta privire, primul sarut, prima imbratisare, toate pozele din peretele sufletului….Vand lacrimi si durere, vand alunita ta pe care o vad si acum, vand rasaritul si apusul,vand magia clipelor cand eram doar noi,vand….vand tot….eu nu le mai vreau…..insa,din suflet nu poti vinde nimic…

Lasă un răspuns