Despre surpriza – Ce imi recomandati ?

smallquestioningfacesmallwebviewSite-ul este aproape 89% gata … optimizat este .. insa am nevoie de acea explozie pentru ca promovarea sa fie o placere pentru utilizatori si sa nu fie inteleasa drept spam! De aceea o sa va propun o lista de metode de promovare si as avea rugamintea sa-mi raspundeti sincer pe care ati alege-o.

  1. Promovare Google
  2. Promovare Facebook
  3. Promovare prin advertoriale
  4. Promovare prin exchange
  5. Indexarea in directoare
  6. Bannere
  7. Promovare pe Twitter
  8. Promovare Linkedin
  9. Email

Eu as alege ca metoda de promovare google pentru ca ei au o politica destul de stricta in a valida site-urile ce urmeaza a fi partenere cu ei .. si  automat utilizatorii ce imi vor accesa site-ul vor vedea reclama pe un site decent si curat .

Acum ma mai adresez inca-o data celor ce au deja proiecte in online … daca nu va este cu suparare … cum ati „plecat la drum” cu ele ? Care a fost unealta de promovare care va adus atata succes?

Oarecum imi este frica sa nu dau gres si cu acesta… si de aceea tot incerc sa va trag de limba … Vreau sa strang cat mai multe informatii pe urma o sa le pun in practica !

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

One thought on “Despre surpriza – Ce imi recomandati ?

  1. Nu prea merita sa dai bani degeaba, stiu ca ai lucrat foarte mult la blog si ai experienta in asa ceva. Iti recomand sa comentezi pe bloguri, sa adaug link-ul tau pe forumuri in semnatura si de ce nu inscrieri in directoare. Bine inteles si socializare pe facebook/twitter.

Lasă un răspuns