Unde calatorim in martie 2021?

In luna martie incepem deja sa visam la vacanta, lunile lungi de iarna ni se par interminabile…putin soare sau putin exotism ne-ar prinde bine. In timp ce frigul este inca prezent in Europa si zilele jongleaza intre zile cu soare si cu zile geroase, exista numeroase destinatii ideale pentru aceasta perioada.

Climatul lunii martie este ideal pentru o calatorie in America Centrala, un sejur in Caraibe, un circuit in Asia sau un weekend in Europa.
Dupa numeroase lockdown-uri, dupa ce ne-am saturat de cuvinte precum carantina, izolare sau restrictii, iata care sunt cele mai potrivite destinatii pentru o vacanta fara risc.

Un sejur in Europa la soare, este posibil

Un city break intr-unul din cele mai faimoase orase europene, o destinatie idela pentru a face plaja, o balaceala in apele de un albastru turcoaz…incepe cu Canare, insulele “primaverii eterne”. Aceste insule beneficiaza de o temperatura de 30 de grade si de ploi aproape inexistente. Drept urmare, sunt ideale pentru o vacanta la mare. Insulele Canare ofera o natura vulcanica pentru drumetii, plaje de nisip alb si o populatie calduroasa. Mai la nord, Andaluzia si Spania beneficiaza si ele de temperaturi de primvara in mijlocul iernii. Un weekend in Sevilia sau un sejur la Malaga sunt ideale in aceasta perioada. Vecina lor, Portugalia, nu trebuie neglijata. Poti vizita orasul Faro cu ruinele sale medievale sau sa te relaxezi de minune intr-una din splendidele statiuni balneare.

O calatorie in America…pentru spiritele mai aventuroase

Un sejur in Florida, o idee buna in luna martie? Cu siguranta vei adora sa cobori pe Ocean Drive, bulevardul mitic din Miami Beach! Plajele reputate din Miami ofera intinderi de nisip fin propice balacelii intr-o apa limpede. Poti alege si Louisiana pentru un sejur in America. Este un stat in care cajun, un dialect derivat din franceza este inca vorbit de unii locuitori.
Mai la sud, in America Centrala, in Guatemala si in Costa Rica, plajele paradisiace situate intre Marea Caraibilor si Oceanul Pacificne intind bratele pentru o balaceala perfecta. Pentru o vacanta la altitudine, directia America de Sud. De-a lungul litoralului Pacific, Peru si Chili se intind, le pierdem din vedere, atat sunt de intinse si de mari. In timpul unui circuit prin Peru, ne oxigenam intai si intai in orasul Lima si, deoarece luna martie este ideala pentru o calatorie in Chile, putem porni intr-o degustare a vinurilor specific chiliene, reputate in intreaga lume.

Descopera Orientul in luna martie

Orientul de Est este ideal de descoperit in luna martie. Climatul este suficient de temperat pentru a face o calatorie. Vei descoperi acest lucru in timpul unei calatorii in Israel sau in timpul unei croaziere in Egipt, aceste tari gazduiesc o multime de comori arhitecturale si culturale. In Orientul Mijlociu, orasul Dubai surprinde prin modernitatea si luxul sau. Aici totul este extravagant si exagerat. Pentru un sejur autentic in Orient te sfatuim sa optezi pentru pensinsula Oman: plaje divine la malul Oceanului Indian, este tara beduinilor si a corturilor celebre ale acestora. Sa nu uitam ca aceste vorba despre o tara musulmana si atat barbatii cat si femeile trebuie sa isi ascopere picioarele si bratele, pana la gat.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Lasă un răspuns