Un fel de review al vietii mele

Am muncit mult inca de mica, mi-a placut mereu sa fiu pe cont propriu si sa nu depind de parinti. Am plecat la facultate intr-un oras mai mare decat cel natal, in speranta unui viitor mai bun. Insa planul de acasa nu se potriveste niciodata cu cel din targ, asa ca, datorita unor probleme materiale a trebuit sa renunt la cursuri si sa incep sa muncesc. Am lucrat in mai multe domenii, incepand intr-o fabrica care se ocupa cu fabricarea placilor de baze pentru diferite produse electronice, continuand cu un job la un magazin mixt, loc in care mai mult ma ocupam de curatenie decat de vanzare.

La un moment dat, am decis sa plec din tara, sa imi incerc norocul acolo. Nu am plecat insa asa, dupa ureche, ci am mers la cineva din familie care era plecat de ceva vreme acolo. Odata ajunsa , primul gand a fost sa imi caut de lucru… A fost greu, recunosc, insa norocul mi-a suras intr-o zi…

Am intalnit o doamna care avea o firma care se ocupa de curatenie in birouri, scoli, primarii, garaje si case frumoase, mari, vile… Nu am stat pe ganduri aunci cand mi-a spus ca are nevoi de inca un om in echipa sa, si am acceptat. Prima zi de munca s-a petrecut intr-o firma importanta de constructii din acea tara, erau birouri foarte multe si imense. Curatenia intr-un astfel de spatiu insemna multa munca dar si lucruri noi. Asa am invatat cum sa folosesc anumite solutii, anumite masinarii care ne usurau munca si asa mai departe.

pozafotoliu1La un moment dat , eu si colega mea, am fost trimise intr-un birou imens, unde, pe langa stersul prafului de pe absolut tot ce era in acel birou, trebuia sa curatam o canapea absolut minunata. Nu mai vazusem asa ceva, o canapea de un asemenea lux… eram atata de uimita incat parca imi era teama sa pun mana pe ea de teama sa nu o stric. Pana la urma, colega mea m-a ajutat, mi-a aratat una dintre solutiile pe care le aveam, care era special pentru materialul din care era confectionata canapeaua. Atunci mi-am dat seama ce inseamna sa folosesti solutiile potrivite, si, mai ales, am invatat cum se mentin lucrurile intr-o stare atat de buna.

Experientele urmatoare la aceasta firma nu au fost nici ele mai prejos… curatenia in primarii, in scoli, in sali te teatru… au fost momente in care am invatat de fiecare data cate ceva care sa ma ajute in viata. La noi, exista acea gandire veche cum ca daca muncesti la matura esti mai prejos decat altii. Ei bine, eu nu mai am aceste prejudecati. Munca intr-o astfel de firma de curatenie m-a disciplinat, m-a facut sa fiu mai atenta la detalii si astfel am incercat sa fiu mult mai atenta la detaliile din viata mea.

Odata ajunsa inapoi in tara mi-am deschis o firma proprie care activeaza in domeniul curateniei… mi-am dorit sa aduc si la noi mijloacele potrivite pentru orice loc in care trebuie sa curatam. Acum, fie ca facem curatenie intr-o casa sau intr-un garaj, suntem mereu atenti la detalii si mereu folosim solutii pentru fiecare loc in parte. A fost o experienta care mi-a schimbat viata.. De acolo am pornit si daca ar fi sa o iau de la capat as lua-o oricand cu fruntea sus, mandra de ceea ce fac si sunt!

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Lasă un răspuns