click aici

Siguranta copiilor


Parintii, in ziua de astazi, au inceput sa dea din ce in ce mai putina importanta copiilor in ce priveste persoanele cu care umbla si pe unde merg ei de obicei. Chiar daca le ofera o educatie foarte buna, pot exista probleme strict din cauza modului in care acestia isi petrec timpul. Pot spre exemplu sa intre in diferite anturaje, iar din aceasta cauza sa aiba probleme pe viitor si multe alte chestii de genul.

Pentru ca acest lucru sa fie evitat trebuie ca orice parinte sa aiba in ‘vizor’ mult mai bine felul in care copilul isi petrece timpul, desigur, nu este nevoie sa-l tina din scurt, ci doar sa il observe, sa vada daca isi schimba comportamentul si tot asa.

Este o mare prostie ca in ziua de azi copiii pot ajunge mult mai usor in posesia anumitor lucruri care sa le distruga viata pe viitor, precum droguri, bautura si altele. Cel mai important lucru este ca un parinte sa-i vorbeasca inca de mic copilului sau despre aceste lucru, pentru ca in viitor sa nu aiba probleme cu el chiar din aceasta cauza.

LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

Confort City- O casă de vis

Sunt locuri care ne fac să uităm de stres şi ne ajuta să ne bucurăm de fiecare zi şi fiecare

ABD Computer si calculatorul tau este ca nou

Cu ceva timp în urma îmi asamblasem un calculator de unul singur. Cumparasem tot ceea ce aveam nevoie, de la

Camera copilului de la Erfi

Copii sunt cei mai importanți în viața părinților, scopul lor fiind acela de a le oferi tot ce stă în

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Leave a Reply

Skip to toolbar