Transformare totala

Decisesem sa îmi schimb ferestrele apartamentului cu niște geamuri termopan. Dispuneam de banii necesari pentru asta, acum mai ramasese decât sa găsesc o firma care se ocupa cu așa ceva. Tot stand și gândindu-mă la asta, mi-am adus aminte ca am un vecin care lucrează la o firma de termopane așa ca am decis sa iau legătura cu el. L-am urmărit într-o zi când a venit de la serviciu și am stat de vorba cu el. Mi-a spus care sunt prețurile la ei și nu mi s-au părut exagerat de mari așa ca i-am spus ca vreau sa îmi pun termopane prin firma lor. Mi-a zis ca a doua zi de dimineața o să vina el personal cu încă un coleg sa mi le monteze, lucru care s-a și întâmplat.

retrobA doua zi de dimineața au venit, mi le-au montat repede, am plătit și asta a fost tot. Acum trebuia sa cumpăr niște perdele și draperii, iar pentru asta am decis sa apelez la internet, deoarece îmi era lene sa iau la rând toate magazinele de acest gen din oraș. Așa ca am dat repede o căutare pe internet și am găsit ceva site-uri care ma interesau. Pana la urma am ales unul dintre ele care mi s-a părut ca are produse ce se potrivesc cu apartamentul meu, adică se asortau culorile perdelelor cu culorile de pe pereții apartamentului.

Pe acest site am mai văzut și alte lucruri interesante cum ar fi tablouri frumoase și oglinzi de perete. M-au atras foarte mult așa ca nu m-am putut stăpâni și am ales și din acestea câte ceva. Livrarea mi-a fost făcută în câteva ore printr-un curier rapid caruia i-am și plătit contravaloarea obiectelor. Le-am aranjat în apartament și acum eram foarte fericit ca totul iesise ca la carte, aveam un apartament cu care ma puteam mandri.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Lasă un răspuns