click aici

Romania, prinsa intre probleme


Romania se confrunta la ora actuala cu diferite probleme pe care cei din conducerea tarii nu le trateaza ca prioritati. De exemplu, ar fi problema taxei de timbru care, desi a fost stabilita la 500 de lei, legea spune ca taxa poate fi marita cu pana la 20% daca asa decide consiliul local. Ulterior, banii stransi pleaca spre bugetul local. Numai cei cu functii de conducere stiu insa mai apoi exact ce se intampla cu sumele stranse din taxa de timbru. Pe subiectul in cauza s-a scris si in textul Taxa de timbru – Blog Eugen Titu.

Mai apoi, o situatie fara precedent s-a intamplat la Timisoara, acolo unde aproximativ patru sute de avocati au dat in judecata statul roman. Mai multe puteti citi in Impozitulpentru sanatate nu este obligatoriu, dar un avocat spune ca a castigat dreptul sa nu-l plateasca, pentru ca nu beneficiaza de nimic. Iata dovada ca se poate, daca la mijloc exista un avocat foarte bun

Pe de alta parte, in cazul in care nu stiati, in capitala s-a decis ca un avocat sa se ocupe de Biroul de Sesizari. Este vorba de Manolescu Mugur Vasile. Hotararea a fost consemnata si pe un site de specialitate, sub titlul Baroul Bucuresti. Angajare avocat pentru coordonarea Biroului sesizari. In locul acestui avocat ar fi putut fi, de asemenea si un altul, respectiv Titu Eugen despre care multi clienti spun ca este responsabil, rapid si foarte eficient. Mai multe despre el se pot gasi in urma unei cautari cu Avocat Bucuresti, cabinet avocat Titu Eugen: Drept online.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.
LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

Ulei de motor de la Star Lubricants

Se apropia timpul cand trebuia sa fac schimbul de ulei. Era primul schimb de ulei pe care il faceam pentru

The Notebook (2004)

Allie Hamilton şi Noah Calhoun s-au întâlnit într-o seară la carnaval şi se îndrăgostesc. Părinţii ei nu consimt legătura fiicei

Titanic (1997)

10 aprilie 1912.  Tehnologia furniza un şir de miracole timp de două decenii, iar oamenii începeau să nu mai aprecieze


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Lasă un răspuns

Sari la bara de unelte