Relatii construite in cateva luni

De multe ori m-am intrebat daca relatiile construite in cateva luni, sau chiar saptamani, prin emisiuni tv sunt oare pe bune sau doar ca sa dea bine la televizor.

Recunosc ca urmaresc emisiunea MPFM, de pe antena 1 in fiecare zi, chiar de la primele sezoane, si pot spune ca am invatat multe de la concurenti si chiar de la moderatoare. Multi ar spune ca totul este regizat, ca este facut doar pentru show si cate si mai cate, eu insa cred ca este viata reala acolo.

Da, este adevarat ca nu poti fi 100% tu insuti acolo atata timp cat esti urmarit 24 de ore din 24 de niste camere, insa nu cred ca te poti preface timp de aproape un an ca esti altfel. Nu ai cum… pana la urma iti dai ararama pe fata. Insa este adevarat ca lucrurile se exagereaza de multe ori datorita faptului ca acei oameni stau inchisi in casa atata timp…

Cat despre relatii… la inceput nu am crezut ca este posibil asa ceva, insa concurentii din emisiunile trecute care s-au casatorit si si-au format o familie, copii, gen Alina si Ionut din sezoanele trecute… ne-au demonstrat ca totul este real si ca da, se poate.

Cred ca toata ideea este gandul cu care intri in aceasta emisiune: pentru o relatie sau pentru faima si bani. Exista destui concurenti care au intrat in aceasta emisiune doar pentru a se afirma… insa sunt si concurenti care isi cauta cu adevarat jumatatea.

Desi eu nu as putea face acest lucru la televizor, ii admir pentru curajul si hotararea lor. Cred ca nu este usor ceea ce fac ei acolo, desi din afara se vad lucrurile altfel.

Acum astept deznodamantul acestui sezon pentru ca lucrurile par fooarte incurcate din afara… daca in sezoanele trecute as fi putut da un pronostic despre castigatorul emisiunii, acum nu mai pot spune acest lucru…

 

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Lasă un răspuns