click aici

Omniprezentul sentiment – Fericire


Omniprezentul sentimentUn sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un „mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment .

Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna. Insa aici este un paradox interesant, o lume proprie mai buna, nu o societate mai buna! Incapabil sa transforme o intreaga lume, omul incearca, si uneori chiar reuseste, sa isi transforme propria lume intrun mic paradis. Este o dorinta comuna, nu? Dilema mea este la nivel de concept, cel de paradis si implicit fericire, limitele acestei forme de existenta. Incapabil sa atinga fericirea, poate doar in propriul balon, poate omul sa fie cu adevarat fericit? Pentru ca cele doua concepte, cel de fericire si limitare, par sa fie incompatibile!

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.
LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

Economia energiei si ziua Pamantului

Tot mai des se aude despre economisirea energiei electrice. E și ziua Pământului când stingem lumina pentru câteva ore. Dar

Bursa locurilor de munca, acum online

E greu in zilele noastre daca nu ai un loc de munca stabil … Cererile sunt multe iar banii sunt

Era locurilor de munca

In ziua de azi tot mai multi romani, si nu numai, ajung someri. De ce? Pentru ca se pare ca


Tags assigned to this article:
omniprezentul sentimentsentimentumana

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Lasă un răspuns

Sari la bara de unelte