click aici

Omniprezentul sentiment – Fericire


Omniprezentul sentimentUn sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un „mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment .

Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna. Insa aici este un paradox interesant, o lume proprie mai buna, nu o societate mai buna! Incapabil sa transforme o intreaga lume, omul incearca, si uneori chiar reuseste, sa isi transforme propria lume intrun mic paradis. Este o dorinta comuna, nu? Dilema mea este la nivel de concept, cel de paradis si implicit fericire, limitele acestei forme de existenta. Incapabil sa atinga fericirea, poate doar in propriul balon, poate omul sa fie cu adevarat fericit? Pentru ca cele doua concepte, cel de fericire si limitare, par sa fie incompatibile!

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.
LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

Ce-mi doresc eu mie…

Ușor ușor iese lenea din mine și ma gândesc sa fac ceva cu care sa ma mândresc. Într-adevăr nici nu

Protejat: Password Protected Post

Nu există niciun rezumat deoarece acesta este un articol protejat.

Gand din suflet

Lucian Blaga spunea: Inalta-te fara sfarsit, ca sa nu descoperi niciodata ce vezi! Cu gandul asta doresc sa-mi incep ziua, incepand


Tags assigned to this article:
omniprezentul sentimentsentimentumana

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Lasă un răspuns

Sari la bara de unelte