Miami Bici 2, filmul cu cele mai mari încasări la cinema în România în 2023, ajunge pe streaming în martie

featured image - afis film

Filmul românesc, Miami Bici 2, a ajuns în mod surprinzător pe locul 1 în topul încasărilor în cinematografele din România, în anul 2023. În ciuda faptului că anul trecut au fost difuzate producții de mare succes precum Barbie sau Oppenheimer, iată că un lungmetraj românesc a depășit orice așteptări.

Peste 3 milioane de euro a încasat Miami Bici 2 de la spectatorii care au vizionat filmul la cinema. Miami Bici 2 a apărut la o distanță de 3 ani de primul film – Miami Bici – care s-a bucurat de asemenea de audiență de top, clasându-se pe primul loc în Box Office în ciuda faptului că a rulat mai puțin de o lună, din motive legate de contextul social de la acea vreme.

Succesul filmului inițial a permis chiar dezvoltarea unei francize care capătă tot mai mult contur și nu a fost trecut cu vederea nici de dezvoltatorii de conținut pentru cazino. Mai mult decât atât, Skywind Group a lansat Miami Bici, unul din cele mai populare sloturi online din 2021, pe grila de joc apărând chiar personajele din film.

Povestea acțiunii din filmul Miami Bici 2

Ion și Ilie, interpretați de Matei Dima și Codin Maticiuc, continuă să fie în centrul atenției, după cele întâmplate în primul film Miami Bici. Dorind să se îmbogățească rapid, românii au parte de aventuri amuzante în Statele Unite ale Americii. În Los Angeles, se implică fără să vrea în afaceri controversate și fac totul posibil pentru a ieși din situațiile complicate.

Filmul regizat de Jesus del Cerro este considerat cel mai scump film românesc realizat vreodată, dar iată că încasările au fost pe măsură. Surprinzătoare este implicarea lui Danny Trejo, unul dintre cei mai cunoscuți actori americani de acțiune. Acesta interpretează roluri de personaje negative, de mexicani și de americani nativi, în numeroase filme de top de la Hollywood. Bugetul pentru apariția sa în Miami Bici 2 a fost de peste jumătate de milion de euro. De acest film și-au legat imaginea și alte vedete de referință în România: Nadia Comăneci, Cristi Borcea, Ilie Dumitrescu și Florin Răducioiu.

Miami Bici 2 pe platforma de streaming Netflix

În curând, Miami Bici 2 ajunge și pe streaming, pe platforma Netflix, unde cel mai probabil va reuși să se claseze în topul preferințelor publicului în primele săptămâni. Data anunțată pentru lansare este 20 martie 2024. Netflix oferă publicului și alte filme românești din ultimii ani, inclusiv producția Miami Bici, așadar era poate de așteptat continuarea colaborării pentru difuzarea Miami Bici 2.

Publicul interesat de lungmetraje românești poate urmări pe această platformă de video streaming online inclusiv Taximetriști (2023), Romina, VTM (2023), Haita în acțiune (2023), Love Sorry (2022), Teambuilding (2022), Zăpadă, Ceai și Dragoste (2021), Complet necunoscuți (2021), Oh, Ramona! (2019), La Gomera (2019), 5 Gang: Un altfel de Crăciun (2019), Coborâm la prima (2018), Ana, Mon Amour (2017), 6.9 pe scara Richter (2016), Poziția copilului (2013) sau 4 luni, 3 săptămâni și 2 zile (2007).

În prezent, românii au acces dedicat la mai multe canale de streaming cu filme, seriale și documentare, pe bază de abonament plătit. Cele mai cunoscute branduri internaționale de profil sunt Netflix, Disney+, SkyShowtime și Prime Video. De asemenea, există variante de platforme de streaming din România precum Voyo, AntenaPlay sau PrimaPlay. Costurile lunare sau anuale sunt fixe, fără a depinde de numărul de producții urmărite de un utilizator.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Lasă un răspuns