La revedere 2012 !

A mai trecut un an, un an presărat cu de toate. Am iubit, am urât, am plâns, am zâmbit, am îmbrăţişat. Am cunoscut persoane noi, unele demne să intre în viaţa mea, altele doar în trecere, pentru că nu meritau să rămână. Am iubit poate prea mult, am făcut multe tâmpenii, motivând că le fac din prea multă iubire. Mi-am făcut prieteni noi, mi s-a dovedit cine a rămas lângă mine chiar şi în cele mai grele clipe. Am primit mai multe de la persoane care mă cunoşteau de puţin timp decât de la cei care-mi promiseseră că vor fi o viaţă lângă mine. Nu a fost deloc aşa cum mă aşteptam. A fost un an poate destul de trist, am pierdut iubirea singurului care mă iubise şi mă susţinuse necondiţionat. Am fost poate nedreaptă uneori, poate prea naivă şi iertătoare alte ori. Am plâns mult. De fericire şi nu doar. Dar anul ăsta vreau o schimbare. Anul ăsta mi-am propus să schimb ceva la mine. Pentru că 2012 s-a încheiat cu o profundă dezamăgire. Şi cred că era ultima lecţie din capitolul “2012” pe care tot amânasem să o învăţ. Oamenii rar vor să-ţi fie prieteni fără un motiv anume. Majoritatea au un interes. Tot mai puţini băieţi văd într-o fată mai mult decât un obiect sexual şi lista poate continua. Mă rezum să spun că sunt mult prea multe javre printre noi, dar 2013 o să înceapă cu o curăţenie generală. Simt eu că trebuie o schimbare. Anu’ ăsta nu-mi promit să fiu mai bună, din contră, îmi promit să nu mai fiu aşa naivă, să nu mai cred în toţi oamenii, să-mi selectez cu grijă prietenii. Tu ce-şi propui pentru 2013 ?

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

9 thoughts on “La revedere 2012 !

  1. Doaamne cât m-am speriat! Acest articol este scris de Dewtza. Acum am înţeles :D. Credeam că Sebi al meu a avut aşa probleme cu apropiaţii :-s.
    Păi să sune ca o încurajare? Nu ştiu.
    Să îţi fie mai bine în noul an, să ai parte de ceea ce-ţi doreşti, atentă la detalii şi în esenţă selecează-i pe cei care merită.
    Mult succes în ceea ce vei face! 🙂 Numai bine!

Lasă un răspuns