click aici

La revedere 2012 !


A mai trecut un an, un an presărat cu de toate. Am iubit, am urât, am plâns, am zâmbit, am îmbrăţişat. Am cunoscut persoane noi, unele demne să intre în viaţa mea, altele doar în trecere, pentru că nu meritau să rămână. Am iubit poate prea mult, am făcut multe tâmpenii, motivând că le fac din prea multă iubire. Mi-am făcut prieteni noi, mi s-a dovedit cine a rămas lângă mine chiar şi în cele mai grele clipe. Am primit mai multe de la persoane care mă cunoşteau de puţin timp decât de la cei care-mi promiseseră că vor fi o viaţă lângă mine. Nu a fost deloc aşa cum mă aşteptam. A fost un an poate destul de trist, am pierdut iubirea singurului care mă iubise şi mă susţinuse necondiţionat. Am fost poate nedreaptă uneori, poate prea naivă şi iertătoare alte ori. Am plâns mult. De fericire şi nu doar. Dar anul ăsta vreau o schimbare. Anul ăsta mi-am propus să schimb ceva la mine. Pentru că 2012 s-a încheiat cu o profundă dezamăgire. Şi cred că era ultima lecţie din capitolul “2012” pe care tot amânasem să o învăţ. Oamenii rar vor să-ţi fie prieteni fără un motiv anume. Majoritatea au un interes. Tot mai puţini băieţi văd într-o fată mai mult decât un obiect sexual şi lista poate continua. Mă rezum să spun că sunt mult prea multe javre printre noi, dar 2013 o să înceapă cu o curăţenie generală. Simt eu că trebuie o schimbare. Anu’ ăsta nu-mi promit să fiu mai bună, din contră, îmi promit să nu mai fiu aşa naivă, să nu mai cred în toţi oamenii, să-mi selectez cu grijă prietenii. Tu ce-şi propui pentru 2013 ?

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.
LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

Big Bang – descoperiri epocale

Big Bang, altfel spus… marea explozie, inceputul! Inceputul a ceea ce numim cu admiratie Univers, inceputul existentei materiei, a energiei,

Entrepreneurship Brasov by Allview

La sfarsitul acestei saptamanii va avea loc un eveniment proiect national numit Entrepreneurship Brasov organizat de Allview, Centrul pentru Diplomaþie

Azi e punct… da punct… !

Sa incep iar cu inceputul..? Nu, nu mai are rost..Inceputul a fost undeva demult… cand o aripa de inger m-a


9 comments

Write a comment
 1. Lucian
  Lucian 31 decembrie, 2012, 13:37

  La multi ani Locco!

  Reply this comment
 2. Vlad
  Vlad 31 decembrie, 2012, 13:40

  Doaamne cât m-am speriat! Acest articol este scris de Dewtza. Acum am înţeles :D. Credeam că Sebi al meu a avut aşa probleme cu apropiaţii :-s.
  Păi să sune ca o încurajare? Nu ştiu.
  Să îţi fie mai bine în noul an, să ai parte de ceea ce-ţi doreşti, atentă la detalii şi în esenţă selecează-i pe cei care merită.
  Mult succes în ceea ce vei face! 🙂 Numai bine!

  Reply this comment
 3. LoccoChicco
  LoccoChicco Author 31 decembrie, 2012, 13:00

  Planuri …. hmmm ! Vreau sa ma inscriu la facultatea de stiinte politice si drept.

  Reply this comment
 4. LoccoChicco
  LoccoChicco Author 31 decembrie, 2012, 13:01

  La multi ani Deea, sa ramanem aproape si in 2013 😀 !

  Reply this comment
 5. Dewtza
  Dewtza 31 decembrie, 2012, 13:03

  La multi ani Locco :*

  Reply this comment
 6. Catalin
  Catalin 31 decembrie, 2012, 15:44

  Pot spune doar ca anul ce vine imi doresc ca toti sa-l aibe sanatosi in inimile lor!

  Reply this comment
 7. Blogatu
  Blogatu 2 ianuarie, 2013, 13:07

  La multi ani!

  Reply this comment
 8. Pietonu
  Pietonu 2 ianuarie, 2013, 22:38

  La multi ani ! Sa ai un an nou fericit !

  Reply this comment

Write a Comment

Lasă un răspuns

Sari la bara de unelte