Incepand cu 2018, OC Photography ofera servicii foto-video si in Constanta

Fotografi de nunta in Constanta

S-ar putea sa vi se para devreme dar mirii si miresele care urmeaza sa aiba nunta anul viitor sunt deja in toiul pregatirilor. Asta pentru ca cei mai in voga si mai cautati furnizori de nunta, fie ca este vorba despre wedding-planneri, formatii sau fotografi au inceput sa-si ocupe, rand pe rand, in calendar datele disponibile din 2018.

Codrin Munteanu, unul dintre cei doi fondatori ai OC Photography, o echipa de fotografi de nunta premiati international spune ca “Anul trecut, la sfarsitul lunii decembrie nu mai aveam nici un week-end disponibil in sezonul de nunti. “ Asa ca au decis ca e momentul sa se extinda si sa adauge noi membri in echipa. Alegerea celor doi noi colegi si parteneri de echipa a fost una usoara si a venit in mod firesc, pentru ca ambii mai lucrasera alaturi de Codrin si Oana si colaborarea a fost foarte buna.

“Madalin si Eugen s-au alaturat echipei si, cu ajutorul lor, acum reusim sa acoperim o gama mai larga de preferinte stilistice dar si sa ne incadram mai bine in diversitatea bugetelor pe care mirii sunt dispusi sa le investeasca in amintirile nuntii lor. Iar Marius, singurul videograf din echipa noastra, acopera un gol pe care simteam ca il aveam in oferta, pentru ca multe cupluri ne solicitau servicii foto-video si noi eram nevoiti sa le explicam de fiecare data ca nu le putem asigura decat jumatate din aceste servicii”

Merita adaugat si faptul ca, incepand cu 2018, OC Photography vor fi disponibili sa fotografieze nunti si alte evenimente de familie si alte orase mari din tara, in afara de locul in care s-au consacrat, Bucuresti. E foarte adevarat ca si pana acum calatoreau uneori prin tara, dar acum isi doresc ca brandul sa aiba o prezenta mai concentrata pe anumite zone.

“In acest moment, daca cineva cauta fotograf Constanta sau Brasov in orice motor de cautare, e foarte posibil ca noi sa nu aparem pe nicaieri printre primele rezultate. Insa intentionam ca acest lucru sa se schimbe cat mai repede. Am ales sa incepem cu Constanta si Brasov pentru ca in aceste orase credem ca exista un potential foarte mare din toate punctele de vedere: oameni care apreciaza artistii, peisaje frumoase dar si o disponibilitate mai mare de a investi in fotografii. In plus e si o provocare pentru noi, ne dorim sa ne demonstram ca putem face asta, pentru ca atat in Brasov cat si in Constanta exista deja fotografi foarte buni, deci concurenta pe masura noastra!“ incheie Codrin.

Pe site-ul OC Photography puteti gasi, pe langa un portofoliu foarte reprezentativ si cateva sfaturi utile pentru organizarea nuntii alaturi de gadurile celor doi fotografi de nunta despre diverse subiecte mai mult sau mai putin controversate din industrie.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Lasă un răspuns