Guest Post – My future, my choice: partea a-III-a

Alegerea meaI-am pus inainte, in paralel, o imagine a viitorului dupa care tanjeam, o familie, liniste, stabilitate, un caine sau doi la un loc cu o multime de pisici. Toate acestea alaturi de o femeie ca ea, careia sa nu fiu nevoit sa-i promit luna de pe cer in cele mai mult decat cateva luni frumoase petrecute cu ea. Desigur, mai existau lucruri despre care am evitat sa discut si despre careea probabil nu va sti niciodata nimic.

Pentru ca uneori, intregul adevar poate schimba modul in care percepi persoana de langã tine. Nu eram dispus sa risc, miza era mult prea mare in acest tip de joc. Si in definitiv, care este barbatul care si-a asezat inaintea alesei sufletul intreg , deschis, gol-golut, in intreaga lui splendoare, pentru a fi pipait , scotocit in cele mai intunecate si mai intime unghere cu degete fine si ochi cercetatori!? Ipocrit? Gandeste-te bine intai. Mint cand trebuie si spun adevarul cand pot pentru o femeie mai frumoasa decat merita orice barbat.

„Aaaaaa!!! Apelul!!!”. Ceasul si-a facut in sfarsit datoria, asa cum si-o face mereu indiferent de vreme, de conditii, de asteptarile sau de dorintele noastre. Voci pe culoar, usi deschise, ciocanul de lemn lovind peretii si gratiile in cautarea fisurii. Fiind cazat pe o sectie de maxima siguranta, datorita unui mic conflict cu „stapanirea”, numit site, la sporul de confort asigurat camerei, beneficiam de un surplus de gratii la usa si fereastra. M-am dat jos din pat,mi-am tras un tricou pe mine, am sarit in pantaloni si am indreptat rapid cearceaful si patura pe pat pentru un look cat mai decent al camarutei.

Pe jumatate treji, ceilalti doi coechipieri s-au asezat si ei in formatia de apel, cascand si intinzandu-se. Cu gandul la castronul de biscuiti inecati in ceaiul fierbinte, am asteptat nerabdator sa se deschida usa si grilajele. Era si asta o parte din viata mea, o parte din familia mea de imprumut, asigurata de stat pe o perioada determinata sa ne spuna dupa caz ” Buna seara”  sau ” Buna dimineata „.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Lasă un răspuns