click aici

Criminalul amorez partea a II a


download (1)Acestea sunt doua articole din ziar la care se adauga in misteriosul „dosar” un raport datat cu 2 ani in urma! Acesta contine urmatoarea nota: „O oarecare Bessie a fost gasita moarta in…cada de baie pe care sotul sau tocmai o instalase in casuta inchiriata, motivand ca sotia lui nu poate sa traiasca daca nu face zilnic o baie!”. Scenariul se repeta, este vorba despre victima cu numarul trei, o tanara femeie ce a crezut ca a gasit fericirea in persoana unui domn romantic, iubitor… Un lucru este clar, un detectiv a pornit pe urmele misteriosului barbat, si aici un lucru important, care mereu avea alta identitate…

Ce au spus martorii? Proprietarii pensiunilor acelasi lucru: sotul a mai stat doar pana la inhumarea sotiei, apoi a plecat intr-o directie de nimeni stiuta….hm. Doctorii? Toti au constatat decesul prin inec, fara nici un dubiu, insa au fost frapati de indiferenta cu care sotul trata momentul, nici cea mai mica urma de durere in comportamentul acestuia! Mai mult, toti au fost socati in momentul in care sotul „indurerat” a cerut certificatul de deces, necesar in vederea intrarii in posesie a asigurarii de viata! Da, fiecare sotie a semnat cu o zi inaintea inecului…o asigurare de viata, unicul beneficiar fiind…sotul! Era un contrast puternic, in timp ce sotiile zaceau in cele mai ieftine sicrie, sotul alerga sa incaseze bani de pe urma decesului lor…

Asadar, pentru toata lumea un lucru este clar, domnul L este un criminal ingenios, care, profitand de naivitatea victimelor, le jefuia, pentru ca apoi sa le ucida intr-un mod la care nimeni nu se astepta, aspirand la ceea ce se numeste „crima perfecta”, perfectiunea imaginata de un geniu al raului! Indicii? Toate victimele aveau „pielea de gaina”, semn caracteristic pentru inec! Dar nu aveau vanatai sau alte urme pe corp, nicio contuzie! In corp? Nimic, nu a existat nicio urma de otrava! Atunci, sa fie crima perfecta?

A fost inec, dar cada avea 1 metru jumate iar vicimele 1.70! Pare imposibil ca cineva sa se poata ineca…iar intrebarea mea este una singura: cum poate cineva sa ucida trei femei tinere, in plina putere intr-o cada de baie fara sa lase nicio urma?

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.
LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

Cu Maminet.ro ma simt mamica in fiecare zi

Acest articol a fost trimis de catre Victoria si ne povesteste aventurile ei in a fi mamica Sunt multe servicii,

Ai grija de sanatatea copilului tau

Sistemul imunitar al unui copil nu este inca pe deplin dezvoltat iar acestia sunt mai predispusi la in infectii si

Da pentru fast-food

Cine nu iubeste fast-food-urile? Sau cine spune ca nu a mancat niciodata macar o portie mica de cartofi pai, sau


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Lasă un răspuns

Sari la bara de unelte