ChatGPT: cum integrarea plugin-urilor si accesul la internet transforma experienta utilizatorului

ChatGPT, chatbotul OpenAI, a evoluat semnificativ de la prima versiune GPT-3.5 la recenta GPT-4, rezervata abonatilor ChatGPT Plus. Dar, chatbotul tocmai a trecut o noua etapa majora, etapa pe care urmeaza sa o detaliem in cele ce urmeaza.

ChatGPT, chatbotul dezvoltat de OpenAI, a trecut prin mai multe etape importante in evolutia sa. Disponibilitatea sa initiala cu GPT-3.5, urmata de lansarea GPT-4, disponibila doar pentru abonatii ChatGPT Plus, au fost etape importante. Au fost efectuate teste de catre unii utilizatori privilegiati, iar platforma a fost imbunatatita pentru a raspunde cerintelor de reglementare, in special in Europa, unde Regulamentul general privind protectia datelor (GDPR) ar fi putut impiedica dezvoltarea ChatGPT daca nu ar fi fost luate masuri adecvate.
Astazi, OpenAI a facut inca un pas inainte, nu doar prin lansarea aplicatiei pentru iPhone, ci si prin introducerea unor schimbari majore in modul in care functioneaza ChatGPT, inclusiv integrarea plugin-urilor si accesul la internet.

Plugin-uri: asemeni unor superputeri

Plugin-urile ChatGPT sunt module personalizate, asemanatoare unor instrumente, care pot fi integrate in chatbot pentru a imbunatati experienta utilizatorului si pentru a adauga noi caracteristici. Cu aceste pluginuri, puteti adapta chatbotul la nevoile dvs. specifice.
Indiferent daca lucrati in sectorul hotelier, al comertului cu amanuntul sau al educatiei, puteti personaliza ChatGPT pentru a satisface o varietate de cazuri de utilizare. De exemplu, acesta poate efectua sarcini specifice, cum ar fi rezervarea de zboruri sau achizitionarea de alimente. Desi oferta actuala de pluginuri este oarecum dezorganizata, OpenAI lucreaza la imbunatatirea gestionarii acestora. Ganditi-va la el ca la un App Store, precum cel de pe iPhone. Aici, ne aflam mai degraba in fazele incipiente ale App Store…

Accesul la internet: o sursa actualizata de informatii

Una dintre limitarile ChatGPT este ca baza sa de cunostinte s-a oprit in 2021. Desi poate fi imbogatita prin contributiile utilizatorilor, aceasta poate deveni rapid invechita. Accesul la internet permite ChatGPT sa ocoleasca aceasta limitare, permitandu-i sa rezume articole recente, sa caute studii recente sau sa recupereze date financiare actualizate.

De exemplu, ii puteti cere sa caute modificarile recente ale pretului benzinei. Pentru dezvoltatori, acest lucru inseamna, de asemenea, ca ChatGPT poate utiliza documentatia tehnica mai recenta. In plus, ChatGPT este capabil sa isi citeze sursele, oferind linkuri catre informatiile pe care le utilizeaza, similar cu Google Bard sau Bing Chat.

Cu toate acestea, aceasta caracteristica are inca limitari. Poate fi lenta si poate intampina erori, deoarece robotul ChatGPT poate fi blocat pe anumite pagini. Acesta consulta doar cateva surse, iar acest lucru ii poate limita analiza. In plus, ChatGPT analizeaza doar surse in limba engleza, ceea ce reprezinta, de asemenea, o limitare importanta.

Cum se activeaza accesul la Internet pe ChatGPT

Pentru a activa accesul la Internet pe ChatGPT, utilizatorul trebuie sa urmeze cativa pasi simpli dar esentiali si anume:

Sa activezea optiunea Web Browsing (Navigare web) in setarile din functiile Beta.
Sa selecteze sablonul GPT-4 Web Browsing (Navigare web).
Indiferent daca esti un dezvoltator sau un utilizator, introducerea de pluginuri pentru ChatGPT va fi o completare excelenta la acest instrument „deja uimitor”.
Sursa: https://www.frandroid.com/culture-tech/intelligence-artificielle/1696117_lune-des-mises-a-jour-majeures-de-chatgpt-est-disponible-laissez-nous-vous-la-detailler-plugins-et-acces-a-internet

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Lasă un răspuns