Idei de amenajare pentru un living in nuante de verde pentru un plus de prospetime pentru aceasta primavara

Fie ca vorbim despre un perete de accent sau despre cateva perne colorate, adaugarea unei note de verde are puterea de a transforma complet orice tip de living conform celor mai recente tendinte ale anului 2023. Daca iti doresti un efect mai spectaculos, poti miza pe nuantele de verd muschi inchis sau de verde smarald. Dar, daca cineva isi doreste o nuanta mai blanda sau mai dulce, poate miza pe nuana de verde menta. Si pentru cei care vor sa faca senzatie, exista nuanta de verde lime.

Iata care sunt cele mai bune idei de amenajare

Pereti in verde si in alb. Combinatia de verde si de alb este cea mai facila de a introduce nuante amuzante la tine in salon fara a apela la o singura nuanta simpla, moncroma. Intr-o incapere, verdele poate ocupa un singur perete si restul poate sa fie lasat in nuante de alb. Spatiul este lejer si aerisit, dar veredele vine cu cea mai frumoasa pata de culoare punand cel mai bine in valoare un mobilier in nuante de alb.
Un living in nuante de verde cu lemn. Un living va fi magnific cu o canapea in nuante de verde, cu pereti in nuante neeutre si cu un perete pus cel mai bine in valoare de lemn.

Un living verde si roz. Rozul si verdele trebuie sa fie meru impreuna. Un verde menta si un roz blush sunt o combinatie care nu trebuie sa fie neglijata si tonurile pe care le alegi pot sa schime total stilul livingului tau. Pigmenti opusi pe cercul cromatic, aceste doua nuante merg de minune intr-un living mai modern cu superbe fotolii design.

O pictura murala in nuante de verde profund. Daca o incapere este destul de luminoasa si are cele mai mai ferestre si daca este expusa la sud sau la vest, un living in nuante de verde inchis poate safie cea mai buna alegere si poate sa faca ca spatiul sa devina extrem de primitor.
Un verde plin de prospetime poate crea cea mai relaxanta atmosfera in orice tip de incapere. Est asociat cu natura, cu spatiul exterior, cu dezvoltarea si creativitatea si cum este vorba despre o nuanta organica, este o nuanta foarte frumoasa pentru living. Important este sa se aleaga nuanta potrivita de accent precum negrul, albul sau auriul, pentru a crea o impresie de fluiditate.

Pereti in nuante de verde salvie. Verdele salvie este o alegere mai relaxanta, mai linistitoare mai ales pentru incaperile care sunt mai insorite. Un mobilier in nuante neutre si accentele on nuante de portocaliu sunt cele care vor completa de minune un interior modern. O nuanta mai organica de verde este cea mai buna alegere pentru un living mai mic deoarece va crea o atmosfera mai intima si mai bogata.

Se poate alege si un tapet cu motive organice in nuante de verde si de alb, motive inspirate de natura, accentele vegetale avand un enorm potential decorativ.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Lasă un răspuns