Ce am de gand

crearesiteAvand in vedere ca in ultima vreme domeniul online a inceput sa fie unul foarte profitabil pentru mine m-am gandit sa nu mai pierd timpul si sa trec la P.F.A. (Persoana Fizica Autorizata) pentru ca totul sa fie cat mai legal posibil pentru ca nu vreau sa apara probleme pe viitor.

In ce domeniu o sa ma axez? Pai in ceea ce stiu sa fac…si anume:

 1. Web Design SEO & SEM
 2. Promovare Google AdWords,Social Media si Directoare Web
 3. Advertising
 4. Content Writing
 5. Inregistrare Domenii & Administrare Servere

Marea majoritate a categoriilor le acopar de unul singur insa caut si o eventuala echipa de:

 1. Programatori PHP,HTML,MSQLthumb
 2. Graficieni
 3. Content Writeri
 4. Bloggeri

In maxim o saptamana termin cu bazele site-ului,  deci cei interesati sunt rugati sa trimita un CV la adresa de email theloccochicco@gmail.com . Absolut totul va fi foarte legal… va fi ca un job de weekend deci de ce sa nu incercati?

La fel de mult caut si firme (magazine online,site-uri,bloguri,firme webhosting etc…) interesate de serviciile pe care le ofer mai sus sunt rugati sa ma contacteze „anticipat” la adresa de mail specificata sau sa foloseasca formularul de contact pentru a ocupa un loc cat mai bun!

Anuntul a fost facut ramane sa va invit la un film bun ca doar inca este weekend nu ? Dupa finalizarea proiectului Blog-Meet acum tocmai am terminat unul dedicat filmelor si anume ProFilme.Info care in momentul de fata peste 500 de filme si seriale online au fost publicate spre deliciul dvs. 😀 !! In momentul de fata portalul dedicat filmelor online inregistreaza niste statistici uluitoare la o luna si jumatate de activitate avem indexate in google peste 16.500 de linkuri. Ne trec pragul zilnic aproximativ 450 de persoane dornici sa vizioneze un film bun ori un serial la o calitate la fel de buna… marea majoritate au si ales sa ramana aproape de noi abonandu-se la feed. E clar ca echipa profilme a muncit foarte mult in ultimele 3,4 saptamani pentru a obtine asemenea statistici. O sa veniti cu remarci cum am observat si pe facebook cum ca „Site-uri de genu’ apar ca ciupercile dupa ploaie” insa vreau sa lamuresc acel public care prefera downloadul si nu vizionarea online.. in playerele noastre sau pe site nu se gasesc reclame popup sau javascript ce ar putea ingreuna in vre-un fel vizionarea… totul ruleaza fara intreruperi inclusiv filmul !

Deci daca v-am convins va urez vizionare placuta

 

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

4 thoughts on “Ce am de gand

 1. Firma Ţurli-Burli solicta servicii de la theloccochicco@gmail …
  Nu te supara dar nu crezi ca e cazul sa treci la un mail de forma: contact@ceva.ro ?

  P.S. Sti ceva despre Romaniapeblog ? – a 500 Internal Server Error error …

 2. sunt interesante toate proiectele …..
  statisticile de la site-ul cu filme sunt foarte frumoasa, la numai o luna si ceva sa ai peste 450 vizitatori/zi e ceva … 😀
  Succes in proiecte.

 3. Internet Marketing-ul este un tool foarte bun pentru cei care stiu cum sa umble cu el

Lasă un răspuns