Cele mai frumoase plaje din Europa in 2021

In speranta ca in acest an si mai ales in aceasta vara vom putea calatori la fel ca si inainte, haideti sa ne amintim care sunt cele mai frumoase plaje din Europa in 2021 pe care trebuie neaparat sa le descoperi.

Plaja Iepurilor, Spaggia dei Conigli, Sicilia, Italia. Stanci descoperite, ape in nuante de albastru cat vezi cu ochii si o natura salbatica sunt lucrurile ce caracterizeaza partea de sud a Italiei. Ajungand aici iti vei da repede seama de ce aceasta plaja a fost declarata cea mai frumoasa plaja din Europa.

Plaja Cofete, Fuerteventura, Spania. Plaje salbatice, care sunt departe de activitatea umana si care inca isi pastreaza autenticitatea la poalele muntilor… o atmosfera care te va incanta cu siguranta, fara doar si poate.

Plaja Falesia, Olhos de Agua, Portugalia. Cu falezele sale in nuante de aramiu sau caramiziu si plaja la poalele lor, acest loc este unul din cele mai atipice pentru plaja.

Concha Beach, San Sebastian, Spania. Una din cele mai frumoase plaje spaniole ce poate sa fie descoperita atunci cand traversam frontiera. Dupa ce te-ai balacit, poti merge sa savurezi tapas pe micile strazi bucolice din San Sebastian.

Bournemouth Beach, Bournemouth, Regatul Unit. O plaja salbatica, naturala si care se intinde pe kilometri intregi cat vezi cu ochii. O plaja minunata care dezvaluie o alta fateta a Angliei.

Balos Lagoon, Kissamos, Grecia. O plaja pe o parte, o laguna pe cealalta. De o parte si cealalta a acestei benzi de nisip, ape in nuante de turcoaz si un peisaj cu adevarat unic.

Elafonissi Beach, Elafonissi, Grecia. Ramanem tot in Grecia pentru inca o plaja paradisiaca cu ape la fel de limpezi ca si precedenta. Aici vei gasi un peisaj superb cu munti pe un fundal de un albastru perfect. Munti si un cer de un albastru infinit… ce ai putea cere mai mult?

Plaja Santa Giulia, Corsa, Franta. Este o plaja foarte frumoasa, care poate rivaliza foarte bine cu celelalte din lista. Este farmecul salbatic al Corsei in stare pura.

Kleftiko Beach, Milos, Cyclade, Grecia. Cycladele sunt celebre pentru pietrele lor in nuante de alb, apele lor transparente si magnificile golfuri ascunse.

Diamond Beach, Jokulsarlon, Islanda. Nu este o plaja unde te poti balaci, dar este o plaja care te va marca pe viata, fara doar si poate.

Diamond Beach este o plaja de gheata, cu bucati de gheata pe plaje care par veritabile bucati de gheata.

Plaja Ses Illetes, Formentera, Baleare, Spania. Trebuie sa ajungi si pe la Insulele Baleare pentru a descoperi aceasta insula magnifica. Este un golf pierdut printre coastele stancoase de la Formentera, un peisaj salbatic, izolat si magnific.

Sarakiniko Beach, Cyclade, Grecia. Este o bijuterie ascunsa intre doua imense stanci albe, un canal fin cu apa transparenta, cel mai bine secret pastrat din Grecia.

Sotavento Beach, Fuerteventura, Spania. Un peisaj brut, aproape desertic, cu nisip alb si ape la fel de deschise la culoare. Este panorama superba de la Fuerteventura inspre Costa Calma.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Lasă un răspuns