click aici

Calatorii pe care trebuie sa le faci neaparat dupa ridicarea restrictiilor

Calatorii pe care trebuie sa le faci neaparat dupa ridicarea restrictiilor

In timpul perioadei de izolare sau de carantina, fiecare dintre noi a avut cu siguranta mai mult timp sa facem anumite planuri, bilanturi sau sa visam la urmatoarele destinatii pe care le vom descoperi dupa ce restrictiile vor fi ridicate.

Si un lucru e sigur- trebuie sa profiti cat mai repede de tot ce are viata mai bun de oferit. Fie ca vorbim despre traversarea deserturilor de sare boliviene sau ca vrei sa mergi in safari, iata o lista cu cateva destinatii de descoperit pe cand se va da liber la calatorii.

Traversarea deserturilor de sare. Salariu de Uyuni din Bolivia este cel mai mare desert de sare din lume. Stralucestre atat de tare incat poate sa fie vazut din spatiu.

Laguna Albastra. Celebrul spa irlandez este o advarata minune a naturii pe care ar trebui sa o vezi macar o data in viata.

Apusurile de soare incantatoare. Insula Santorini din Grecia este unul din cele mai frumoase locuri de unde poti admira un apus de soare. Este cel mai frumos si cel mai romantic. Iar culorile magnifice ale soarelui se reflecta aici pe albul imaculat al cladirilor.

O calatorie la bordul Podlard Exopress. Trebuie sa ajungi si prin Scotia, pentru a traversa
Viaductul Glenfinnan exact ca si in filmul celebru Harry Potter.

Trebuie neaparat sa faci si o calatorie pe la Hobbiton. Poti vizita regiunea Hinuera din Noua Zeelanda si sa vezi locul unde s-a filmat Stapanul Inelelor.

Locul unde s-a filmat cel mai celebru serial, Game of Thrones. Daca esti fan GOT, trebuie sa ajungi si prin Croatia. Adica prin Dubrovnik, minunata cetate unde a fost filmat.

O plimbare pe canalele din Venetia. Da, poate suna ca si un cliseu, dar este una din cele mai frumoase experiente cu putinta.

Aurorele boreale. Iata o alta experienta care nu trebuie sa fie ratata. Sunt adevarate minunatii ale lumii. Cel mai bun loc de unde poti face este orasul Tromso din Norvegia. Sau in nordul Islandei.

Lacuri, lacuri si mai multe lacuri. Adica Parcul National al lacurilor Pltivice din Croatia un loc superb care te va ajuta sa te reconectezi cu natura.

Admira cele mai frumoase apusuri de soare din balonul cu aer cald. In Cappadocia, din Turcia te poti bucura de cea mai frumoasa experienta, admirand din balonul cu aer cald cele mai frumoase apusuri de soare.

Machu Picchu. Sa vezi ruinele mayase din Peru este o experienta de care trebuie sa te bucuri neaparat. Acest site face parte din Patrimoniul Unesco inca din anul 1983 si este una din minunile noi ale lumii.

De asemenea, trebuie neparat sa vizitezi si orasul unde parca timpul sta in loc. Havana  din cuba face parte din patrimoniul Unesco. Mergand prin oras vei avea impresia ca te plimbi printr-un muzeu in aer liber plin de culoare si de istorie.

Poti trece de pe un continent pe altul trecand din Europa in Asia traversand prin Bosfor, Turcia.

Dar o experienta cu adevarat de neuitat este cu siguranta traversarea muntilor inzapeziti la bordul Glaciar Express.


Related Articles

Zbor intarziat – ce este de facut?

Tot mai mulți dintre noi alegem zborul cu avionul pentru a ne deplasa pe distanțe mai mari, în detrimentul altor

Top cele mai insorite orase din lume

Atunci cand visam la cele mai insorite destinatii turistice, cel mai adesea, primele lucruri care ne vin in minte sunt

Cele mai bune restaurante din Costinesti

In vacanta, primele locuri in topul asteptarilor sunt ocupate de distractie si relaxare. Nimeni nu merge in vacanta cu gandul

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Lasă un răspuns

Sari la bara de unelte