Suport in dezvoltarea personala

devoltarea personala

Mereu cauti undeva, ceva sa te reprezinte si sa fii tratata cu respect si m-ai ales sa te simti ca o mica printesa cand lucrezi. Tocmai ce venisem si eu in Bucuresti si am decis sa imi caut si eu ceva de facut, si prin facut ma refer sa gasesc un loc in care sa pot lucra, sa fie si drag sa vin la munca si sa fiu si respectata. Am cautat in zadar peste tot, dar nu ma prea pricepeam la multe lucruri asa ca am decis sa caut si in alte orizonturi ca sa zic asa.

Cei de la Manequeen m-au oferit tot ce aveam nevoie: locul de munca dorit, suport in dezvoltarea personala, respect.

In timp ce mergeam pe strada a venit un mic anunt si pe la urechile mele, acela de a deveni un manequeen. La prima impresie am crezut ca voi ajunge sa fac modelling pe scenele din lume, dar cand am ajuns am discutat foarte deschis si am aflat despre ce era vorba. Nu am fugit, am continuat o conversatie in care isi doreau sa ma cunoasca mai bine, unde aflam ca sunt tratata cu respect si ca timpul care e un lucru foarte pretios, nu avea sa fie irosit in zadar. Asa ca am decis sa incerc, usor usor meseria era una frumoasa, nu foarte solicitanta si aveam un mediu foarte placut de a lucra.

devoltarea personala
Cei de la Manequeen m-au oferit tot ce aveam nevoie: locul de munca dorit, suport in dezvoltarea personala, respect.

Ce e drept reusisem sa castig si eu cate ceva si chiar ma mirat faptul, ca am facut-o intr-un timp atat de scurt, toata lumea se purta frumos cu mine, ma intrebau daca e ceva ce nu imi convine sau daca sa intamplat ceva rau sau chiar daca sunt obosita, ceea ce ma surprins, toata lumea era prietenoasa cu mine.

Intr-un final am stat de vorba si cu mama despre ceea ce faceam si cand i-am explicat se pare ca in loc de o morala mare la care m-as fi asteptat se pare ca nu a fost asa si ma surprins faptul ca ma sustinea, si  ca se bucura ca reuseam sa lucrez sa imi pot castiga si eu singura cate ceva fara sa mai depind de altcineva.

In fiecare zi ma duceam fericita si chiar multumita, cel mai bine e cand te duci de drag la munca fara sa regreti ca ai un sef care te-ar putea arunca pe geam la prima abatere sau sa nu inteleaga ca nu sti despre ce e vorba dar poti invata, un loc in care chiar sa conteze cum te simti.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

One thought on “Suport in dezvoltarea personala

  1. Desi pare greu de crezut, exista si studiouri de videochat care pun pe prim plan dezvoltarea modelelor.

Lasă un răspuns