Sunt propriul meu sef

Satul sa tot primesc ordine de la sefii firmei unde lucram si de rutina zilnica, am decis sa fiu propriul meu sef. Aveam de gand sa imi deschid propria mea afacere si sa nu depind de nimeni. Eram constient ca aveam mult de munca, dar nu imi era frica de acest aspect. Eram dispus sa merg pana in panzele albe pentru a realiza ceea ce imi propusesem.

Asa ca m-am decis sa imi deschid un bar. De fapt, pentru inceput, aveam de gand sa inchiriez un spatiu pe care sa il amenajez si sa il transform intr-un bar. Lucru pe care l-am si facut. Am gasit un spatiu destul de bun, aproape de centru orasului. Am luat legatura cu proprietarul acestuia si i-am spus ce am de gand sa fac acolo. Am batut palma si acum mai trebuia sa ma ocup doar de amenajarea acestuia.

index333Pentru aceasta am luat legatura cu o firma specializata, care intr-o saptamana mi l-a pus la punct. Tot ce mai ramasese de facut era cumpararea aparaturii specifice unui bar, ca de exemplu: niste expresoare profesionale care erau urgente, cateva vitrine frigorifice pentru bauturi si doua-trei blendere profesionale pentru bar. Nu a fost o problema deoarece expresoarele si blenderele le-am gasit chiar la o reducere foarte mare si cu posibilitatea de plata in rate. Cu vitrinele frigorifice a fost putin mai complicat, deoarece acestea erau destul de scumpe si nu prea se gaseau.

Dupa indelungi cautari insa, am gasit pe internet un site cu oferte vitrine frigorifice chiar foarte bune. M-am bucurat foarte mult, ofertele la acestea erau unele chiar foarte bune si chiar si transportul lor gratuit. Nu am mai ezitat nicio clipa si am si luat-o pe cea care mi s-a parut cea mai potrivita pentru barul meu, iar baietii de la firma mi-au adus-o la locatie. In sfarsit terminasem cu toata alergatura si puteam inaugura prima mea afacere. Vreau sa va spun ca afacerea mi-a mers foarte bine si ca in primul an am reusit sa si cumpar spatiul pe care il luasem pentru inceput in chirie.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Lasă un răspuns