Spam 11 – 01 – 2014 – O zi cu ghinion.

spam - locco.roMi-am cerut scuze fata de cei care au primit acele mail-uri nesolicitate din partea site-ului www.locco.ro ce pot face mai mult de atat?

Sa va spun cum a stat treaba: Un alt autor al blogului meu conform spuselor lui a descarcat de pe net un pachet cu o lista de adrese email ale bloggerilor „activi” . A vazut ca eu am pus formularul de abonare pentru concursul ce vreau sa-l lansez s-a gandit ca ma ajuta sa promovez mai bine concursul si a adaugat acea lista de mail-uri (cca 900 la numar).

Stiu cum sta treaba in blogosfera si ca spamul nu se iarta sub nicio forma acum… gandind putin cat de nebun sa fii sa injuri 900 de persoane (cu acele mesaje nesolicitate) si sa astepti ca toti cei 900 te vor saluta in clipa urmatoare? Nu am alergat niciodata dupa trafic sau cititori, Nu cred ca ati primit vreodata spamuri de la mine (pe mail) nu am spus niciodata la nimeni da-te mai incolo de cand am intrat in  aceasta lume virtuala. Ba din contra am incercat sa ajut pe cine am putut.

Putini dintre voi ati inteles ca a fost o eroare 🙁 . Nu a fost ceva intentionat efectiv nu am stiut de acea lista ca in secunda doi o si scoteam. Sa-mi fie invatatura de minte. Cat despre mail-ul in care mi-am cerut scuze, credeti-ma ca asa am fost de bombardat cu mail-uri incat am vrut sa remediez cat de repede problema intrucat in loc de BCC am adaugat adresele la To. Am primit reprosuri si asa ca am facut publica o arhiva destul de mare de adrese email, dar vin si aici cu o scuza…. adresele atat timp cat au fost descarcate asta inseamna ca erau deja publice pe net si daca e sa va iau blogurile la fiecare in parte cu siguranta gasesc adresele voastre de mail prin una din pagini ….deci?

Acum la finalul acestui articol tin sa-mi cer scuze pentru a nu stiu  cata oara pentru tot ce sa intamplat in data de 11 – 01 – 2014.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

6 thoughts on “Spam 11 – 01 – 2014 – O zi cu ghinion.

  1. Se pare ca cineva din lipsa de alte preocupatii nu are ce face decat sa se plimbe din blog in blog si sa colecteze adrese de email sau nu stiu cum altfel.

Lasă un răspuns