click aici

Nevoi de freelancer


Imi place ceea ce fac si de fiecare data cand primesc cate un job nou ma asigur ca ma incadrez in deadline-ul dat. Pentru ca toate sa fie ok a trebuit sa renunt la desktop-ul meu si sa imi achizitionez ceva portabil ..ceva cu care pot lucra oricand si oriunde.

SVF1521G6EW Laptop Sony VAIO, Intel Core i3, 4GB RAM,  HDD 500GB, ecran 15,5 inch, Bluetooth, Windows 8  Zilele trecute am primt un job ce consta in scrierea unui numar impresionant de articole asa ca am fost nevoit sa apelez la un bun prieten de-al meu sa ma ajute sa le termin in timp. Prietenul meu este Google, si cum spuneam mai sus a trebuit sa renunt la  desktop si sa-mi cumpar un laptop mai performant. Am dat un search si printre primele rezultate am accesat premiumbrand.ro. Evident daca tot imi cumpar ceva .. macar sa stiu ca e ceva bun. Mi-am cumparat un laptop Sony Vaio si daca tot venea curierul sa mi-l aduca .. am mai adaugat in cosul virtual si o pereche de casti Sony sa fie treaba treaba.

Cand a vazut sotia mea ce mi-am cumparat imediat a sarit si ea cu o cerere 😀 Asa ca pe langa cele cumparate am mai adaugat si o husa telefon pentru smartphone-ul ei. Ce sa fac .. incerc sa-i multumesc pe toti cum pot. Acum fie vorba intre noi .. eu imi cumpar jucarie de jucarie .. si la moda si de ultima generatie si ei sa nu-i cumpar o husa pentru telefon?banner

Acum astept sa-mi ajunga produsele.. sa fac plata si imediat ma apuc de treaba. Stiu ca plata acelor articole va acoperi toate costurile si stiu ca daca ma incadrez in timp asa cum mi-am propus voi avea mult mai multe de castigat .. firma cu care lucrez acum va face recomandari … si sa primesti un feedback pozitiv de la un client multumit face toti banii. Nu-mi place ca cineva sa traga de mine si sa-mi spuna de nustiu cate ori ca tre sa le termin la timp ca altfel platesc penalizari pentru ca stiu avand aceasta bijuterie voi termina in timpul acordat fara niciun fel de probleme.

LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

Cadouri de la Crystal Glamour

Recunosc ca sunt un impatimit al distractiei de sarbatori, in familie. Si iata ca vine una dintre cele mai frumoase

Ves Bingo Responsive Magento Theme (Shopping)

Rather than use long texts, the designer offers high quality images which is catchy and animated to draw shopper attention.

Când însuşi glasul – Mihai Eminescu

Când însuşi glasul – Mihai Eminescu Când însuşi glasul gândurilor tace, Mă-ngână cântul unei dulci evlavii, Atunci te chem; chemarea-mi


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Leave a Reply

Skip to toolbar