click aici

Holmes Castle – fapte concrete


O istorioara de mult ingropata in arhivele politiei din Chicago insa adanc inradacinata in constiinta colectiva a umanitatii, doctorul Holmes avand un loc de cinste in panoplia monstrilor cu chip de om In indepartatul 1883 in perioada expozitiei internationale hotelul doctorului a gazduit aproximativ 20.000 oameni, 200 insa nu au mai iesit niciodata din acel hotel. Hotel? La prima vedere, respectivul stabiliment avea o destinatie cu totul speciala, dar sa nu anticipam…dar si cifra de 200 este vaga, surse afirma ca ar fi mult mai mare.

Holmes

Holmes: Sursa foto Google Images

Din capul locului trebuie spus, aceasta poveste nu este rodul fanteziei unui scriitor talentat, sunt fapte concrete, acest hotel si acest doctor Holmes au existat cu adevarat. Dar cine este acest om? Marturiile existente il descriu ca pe un adolescent sobru, serios si foarte ambitios. Insa ambitia sa a fost averea, averea altora! Si nu a stat mult pe ganduri, inca tanar a curtat asidu o frumoasa domnita, dar nu doar frumoasa ci si bogata. Mariajul, fara copii a fost senin, fara umbre. Ajutat de sotie, financiar, a terminat medicina, una din ambitiile tanarului Holmes. Insa imediat cu obtinerea diplomei a obtinut si divortul, nu mai avea nici un motiv sa ramana langa sotie, intaiul scop a fost atins.

Perioada ce urmeaza este neclara, insa cert ca in viata individului se petrec lucruri stranii populate cu o serie de crime, dar care nu au putut fi dovedite multe din cadavre sfarseau prin a fi ingropate in miez de noapte in morminte nemarcate…Insa asta este nimic in comparatie cu ce avea sa urmeze, Holmes Castle! Constructia acestui hotel a inceput in 1878 si a fost terminat in 1883, indeplinindu-si sinistra menire 2 ani. Sinistru…? Pasind pe usa elegantului hotel o tanara blonda isi lasa pasii inabusiti de un superb covor rosu, dorind o camera pentru o noapte…este cazata in acea camera speciala. Ajunsa sus isi desface bagajele, un dus si trecand in moliciunea serii se aseaza meditativ in fata oglinzii pieptenandu-si incet parul.

Oglinda reflecta o camera specifica celor ce calatoresc, bagaje, lucruri intime de calatorie, insa totul se reflecta in ochii doctorului, oglinda avand o constructie speciala. In spatele oglinzii intr-o mica camaruta Holmes isi spiona victimele. Frumoasa doamna a adormit sub ochii doctorului, asa cum au facut-o sute de persoane, in general cei ce calatoreau singuri si aveau nefericita soarta de a fi cazati in acea camera. Crima era infaptuita simplu, in camera era introdus gaz aerian. Odata victima ucisa doctorul intra in camera printr-o usa mascata, o lua in brate si o lasa sa alunece pe un topogan mascat in podea, pana la subsol, urmandu-si victima cu liftul personal. Adevarat, totul pare de domeniul fantasticului insa este complet adevarat, marturie stand dosarul, public acum, al doctorului Holmes.

Ajuns la subsol, ferit de ochi iscoditori, doctorul incepe sa isi disece victima. Partile moi sunt aruncate in canalizare iar cele dure iau drumul unei cuve cu vitriol, facand astfel sa dispara orice urma a crimei. Intreg stabilimentul era extrem de bine pus la punct, nimic nu era lasat la voia intamplarii. Chiar se spune ca proectul hotelului a fost inspirat de abatoarele vremii ce aveau o asemenea constructie.. Holmes a fost pana la urma prins, numarul mare de victime dar si faptul ca avid de castiguri tot mai mari curata anumite schelete care erau apoi vandute studentilor la medicina, toate astea au dus la pieirea sa. Judecat si condamnat la moarte a sfarsit prin a fi spanzurat, insa la inmormantarea sa nimeni nu a avut nici o indoiala, unul din chipurile diavolului se intorcea in pamant…

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.
LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

Cum sa inlocuiesti cursorul din CSS

Astazi va voi explica cum sa schimbati cursorul clasic cu unul mai animat si mai colorat. Vorba lu’ ala de

Rogue: Customizable Mobile Theme for WordPress

Download wordpress theme | Preview WordPress Theme Rogue: Customizable Mobile Theme for WordPress Thank you for having a look at

Jocuri si amintiri frumoase

Cum e vacanta, stau si ma plictisesc in cea mai mare parte. Nu ma plang, imi place ceea ce fac.


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Lasă un răspuns

Sari la bara de unelte