Idei de cadouri pentru copii de 5 ani

poza-reprezentativa-02

Fiecare moment din viața celui mic este motiv de celebrare, mai ales primele aniversări. Astfel, acestea trebuie marcate ca atare, printr-o pregătire specială și cadouri pe măsură. Totuși, la 5 ani, care sunt cele mai potrivite lucruri pe care să le cumpărați, dincolo de jucării? Noi vă venim în ajutor cu câteva sugestii care iau în calcul atât aspecte distractive, cât și educaționale, de dezvoltare fizică și intelectuală.

Instrumente muzicale

Dezvoltarea prin artă este poate una dintre cele mai eficiente și armonioase metode la care să recurgeți atunci când doriți ca cel mic să crească frumos. Un instrument muzical pe care i-l puneți în mână încă de la o vârstă fragedă are puterea de a debloca nenumărate veleități și abilități pe care nimic altceva nu le-ar putea dezvălui la același nivel și la fel de repede. Cu clape, coarde, percuție sau de suflat, testați în prealabil care variantă i-ar putea plăcea mai mult și apoi cumpărați-o drept cadou de ziua sa, fapt care îi va aduce o imensă bucurie, cu siguranță.

Seturi de LEGO

Construcțiile sunt fără doar și poate unul dintre jocurile preferate pentru băieței. Un set de LEGO este întotdeauna o idee bună datorită faptului că nu impune direcții clare de utilizare. Dați voie imaginației să intre în joc, astfel încât cel mic să creeze noi și noi modele și obiecte ingenioase prin simplul fapt că aleg să poziționeze piesele diferit de fiecare dată. Este, așadar, un cadou cum nu se poate de potrivit pentru un copil de 5 ani, dar nu numai.

Cărți de colorat

0bb4qiq7676atbw

Cărțile de colorat au reprezentat dintotdeauna unele dintre cele mai apreciate activități pentru copii. Inspirate din basme, desene animate sau personaje preferate, acestea pun imaginația și creativitatea la contribuție, în timp ce conferă și un anumit ghidaj prin liniile de contur. Editura DPH vă propune nenumărate opțiuni dintre care să alegeți pentru a fi sigur că va fi pe deplin încântat de noile sale cărți de colorat pentru copii. Colorez natura poate fi o variantă excelentă prin intermediul căreia să se relaxeze și să descopere cât mai multe detalii despre lumea înconjurătoare. În plus, le sunt cultivate răbdarea, controlul, concentrarea și abilitățile de concentrare.

Trotinete

Dacă cel mic are o energie debordantă pe care cu greu o puteți ține în frâu, oferiți-i în dar un obiect cu ajutorul căruia să o consume în timp ce se distrează. O trotinetă este foarte potrivită în acest sens, dat fiind faptul că este sigură și poate fi utilizată atât în interior, cât și afară, pentru momente nelimitate de distracție. În plus, își va dezvolta și funcțiile motorii, dar și echilibrul în încercarea de a o mânui cât mai corect.

Mașinuțe electrice

Dacă un articol de pedalat pare să nu fie pe placul copilului dumneavoastră, atunci o mașină electrică este fără îndoială. Așezați-l la volan și dați-i voie să se plimbe prin casă. Îl veți ține ocupat ore în șir, timp în care își va dezvolta simțul răspunderii și al direcției. Va învăța pe cont propriu cum să mânuiască volanul în așa fel încât să evite obstacolele și să se plimbe în siguranță.

Carusel Muzical

Un mic artist își va dori să fie înconjurat de artă, iar un carusel muzical poate fi un cadou ideal pentru a-și dezvolta această pasiune. Multiplele melodii pe care le va putea derula îl vor ajuta să își cultive atenția, urechea muzicală, dar și simțul artistic, în timp ce va avea parte de momente de pură relaxare.

Care idee vi se pare cea mai potrivită pentru copilul dumneavoastră? Analiza-ți opțiunile oferite de Editura DPH și îmbinați distractivul cu educativul în cel mai ingenios mod!

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Lasă un răspuns