click aici

Din capitala in provincie


hotel-lido-id234_01_hotel_lido_exterior9Fiind un om de afaceri important pe piata imobiliarelor, Raul avea cateva contracte si in provincie pe care trebuia sa le onoreze cu prezenta in cel mai scurt timp. Asa ca se hotaraste sa renunte la acel hotel bucuresti, sa isi faca bagajele si sa porneasca in calatoria vietii sale, asa s-a dovedit a fi aceasta calatorie de afaceri pentru el.

Dupa o calatorie de cateva ore ajunse in sfarsit in Timisoara. Era foarte placut impresionat de cum arata orasul.. cu totul diferit de Bucuresti, cu toate ca era un oras mare.. parca in acel zgomot se simtea o liniste… parca transmisa de Catedrala din centrul orasului. Trebui sa se cazeze la un hotel Timisoara oferindu-i mai multe optiuni demne de luat in seama.

A fost placut surprins sa vada ca totul era mult mai acceptabil, ca si pret in acel oras decat in capitala.. desi serviciile erau la fel, sau chiarmai bune din unele hoteluri din Bucuresti.

S-a hotarat sa se cazeze intr-un hotel aproape de campusul studentesc, aproape de camine, voia parca sa retraiasca veselia momentelor din studentie… dar si agentia imobiliara cu care incheiase un contract isi avea apartamentele oferite spree inchiriere tot in zona caminelor studentesti.

S-a intalnit a doua zi cu asociatii sai care i-au prezentat zona. Unul dintre asociati era o frumoasa domnisoara de aceeasi varsta cu el. Era timisoreanca get-beget… Asa ca ea s-a oferit sa-i fie ghid in urmatoarea seara… pentru a-i prezenta orasul. Se intelegeau parca din priviri… O singura seara i-a apropiat atat de mult incat parca se cunosteau de o viata.

Asa ca el a renuntat la viata din capitala si s-a mutat definitiv in Timisoara, inima Banatului.. un oras minunat cu oameni pe masura. A fost calatoria vietii lui.. in acele cateva zile si-a cunoscut viitoarea mama a copiilor sai.

Powered by Seomonitor

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.
LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

Adio – Mihai Eminescu

De-acuma nu te-oi mai vedea, Rămâi, rămâi, cu bine! Mă voi feri în calea mea De tine. De astăzi dar

Locco Emoticons – Primul plugin pentru wordpress creat de Locco

Și gata oficial sunt dezvoltatorul plugin-ului Locco Emoticons, n-aș fi reușit fără ajutorul lui  și a lui  care au avut

Entrepreneurship Brasov by Allview

La sfarsitul acestei saptamanii va avea loc un eveniment proiect national numit Entrepreneurship Brasov organizat de Allview, Centrul pentru Diplomaþie


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Lasă un răspuns

Sari la bara de unelte