click aici

De la volan direct la tv la meci !


Offf alta zi stresanta de clansoane , ambuteiaje, si multi multi taximetristi tampiti care nu stiu cei aia prioritate la scoala de soferi.. Conduceam si eram in drum spre stadion (in Tg Jiu ) cand un tampit de taximetrist sa bagat in fata mea de era sa ma infig fix in spatele lui .. nici n-am apucat sa vad decat un tip  cu un fular alb-rosu la gat ca in rest toata masina era blindata de steaguri la fel alb-rosii pe urma a apasat bine rau de tot pe acceleratie si sa dus, instructorul meu nu mai avea mult si lua foc de draci pentru ca tine enorm la masina lui….

Pe deasupra  ne mai si grabeam putin sa ajungem la Motru adica acasa sa ne oprim la o terasa sa comandam 3 navete de timisoreana  4 portii duble de pestisori si sa vedem  mega partida de azi Athletic Bilbao – Atletico Madrid . Zis si facut am ajuns acasa si am plecat cu prietenii spre marele spectacol ( la terasa La Academie ) care se desfasoara pe National Arena  spectacol la care din pacate nu am putut participa si noi …pe stadion… dar nu-i problema se vede bine si de la tv ! Astazi este o zi a fotbalului adevarat.

Sunt fan Los Leones (Athletic Bilbao) nu sunt eu mare microbist dar ei sunt niste jucatori pe placul meu sunt singurii care stiu ce-i ala fair-play si ei chiar joaca cu dedicare si pasiune pentru steagul ce-l reprezinta !

Fortza Los Leones de Bilbao !!

LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

Acumulatori pentru laptop originali prin E-Acumulatori

Dupa o perioada de utilizare, prima componenta a unui laptop care trebuie inlocuita, de obicei, este acumulatorul. Se pare ca,

Rapid, sigur si serios

Am avut parte de-a lungul anilor de diferite peripetii in ceea ce priveste locurile in care ma asezam, sa zic

Noi tehnologii pentru agricultura

Poate multi dintre voi veti rade cand veti citi aceste randuri insa este o realitate cruda: taranii nostri isi muncesc


7 comments

Write a comment
 1. bucuros
  bucuros 9 mai, 2012, 23:05

  nustiu de ce, dar am impresia ca toti tin cu aia 🙂

  Reply this comment
 2. Aniela Deby
  Aniela Deby 9 mai, 2012, 23:15

  :))Tare sa sti!

  Reply this comment
 3. LoccoChicco
  LoccoChicco 9 mai, 2012, 23:33

  Şi se facu 3-0 …pacat … mare pacat !!!

  Reply this comment
 4. Xbox
  Xbox 10 mai, 2012, 23:28

  Goooool Midrid Goooool Midrid Goooool Midrid !!!!!!! adica Goooool Midrid x 3 bravo lor mi-a placut

  Reply this comment

Write a Comment

Lasă un răspuns

Sari la bara de unelte